Annons

Nya Fatboys i skimrande kulörer

I höst firar den klassiska sittsäcken Fatboy 10 år och släpper modeller i nya skimrande kulörer. Vi har en vit Fatboy i vardagsrummet, som jag är väldigt nöjd med. Man kan ligga, sitta, vila och lägga benen på den, ja till och med dra ut den på balkongen när det är sommar. Innehållet är stadigare än i en traditionell sacco säck och den är lätt att torka av (tro mig, jag har ju en vit). Men, om du funderar på att köpa en Fatboy vill jag bara poängtera att de är betydligt mer platsslukande än man tror. Vi köpte först två, innan vi insåg att de knappt gick genom dörren i vår lägenhet. En av dem fick därför nya ägare via Blocket. Så, se till att du har ordentligt med plats innan du investerar.


Foto: Fatboy

Kategorier:

Kommentarer

 • Tack för kommentar och delande av Fatboy-erfarenhet! Det kanske tickar in fler tankar under ditt inlägg här också. Vi klurar på boys till barnen, men det blir förmodligen inte i glitterfärg, utan i någon av de klassiska färgerna.

 • SMÄM skriver:

  vilken rolig.

 • Vera med flera skriver:

  Vilka coola färger! =0)

 • Christine skriver:

  Fin blogg vännen!

  Ha en fortsatt bra kväll

 • Linruz skriver:

  Tycker verligen de är jätte snygga och verkar sköna: Men vi har aldeles för liten plats för att kunna ha någon. SYND

 • Jeanette skriver:

  Riktigt läckra!

 • Linruz skriver:

  Tycker verligen de är jätte snygga och verkar sköna: Men vi har aldeles för liten plats för att kunna ha någon. SYND

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.