Annons

Spaning på lunchrasten

Idag har jag invigt min nya digitalkamera i praktisk "handväskstorlek". Jag trivs jättebra med min systemkamera, men har känt mig lite begränsad eftersom den är lite för stor och tung för vardagsfotografering. Min nya Canon G10 kommer garanterat att bli en ständig följeslagare, så räkna med att det blir fler trendspaningar i bildformat här i bloggen framöver. Dessa tjusiga kransar sprang jag till exempel på utanför en blomsterbutik när jag lunchade med mina kollegor i Vasastan idag. Var tvungen att stanna till och ta en bild. Visst var det fint att blanda kottar, frökapslar, murgröna, suckulenter, bär och mossa? Kanske kan vara en idé för er pyssliga läsare inför Alla Helgons Dag?Foto: Frida Berglund, Husmusen.blogg.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Grattis till inköpet! Ett riktigt bra val verkar det vara som fångar upp sån här snygg inspiration…

  Kram Karin

 • GÅRDSROMANTIK skriver:

  Jag har också precis fått min bubbelgumrosa kamera! Den är så läcker…hoppas den fotar bra också.

  Kram Maud

 • Mrs. b skriver:

  Jag är lite avis på din nya kamera… Hade inte tackat nej till en sån! 🙂

 • Det vore inte helt fel att ha en lite smidigare kamera nej. Kul med snapshots! Ser fram emot fler!

 • Grattis till nya familjemedlemmen! 🙂 Vilka fina kransar. Såg flera fina varianter på Äntligen hemma igår också. Vill nog göra en egen i år, och lägga på pappas grav, det skulle kännas bra.

 • Åsa skriver:

  Oj så fina! Och billiga! Var i Vasastan finns de?

 • dahlarna skriver:

  Vad kul med ett nytt kamera-inköp! Ser fram emot alla dina kommande bilder!! 🙂 Ha det så bra! KRAM!

 • Carina skriver:

  Vad kul med en ny kompis! Det blir nog mycket fina bilder i framtiden, det ser jag fram emot.

  Vilka underbara kransar, dessa skulle jag inte tacka nej till!

  Kram.

 • Linruz skriver:

  Verkligen super fina. Själv har jag ju ingen systemkamera utan får bara nöja mig med min lilla i handväskeformat. Men är supernöjd med den med. Lätt att ha med. Kram

 • Therese skriver:

  Och jag blir glad att du uppskattar "berömmet". Det är ytterligare ett stort plus bland er inredningsbloggare, att ni är så lyhörda gentemot era läsare och att ni "bjuder" på er själva och er tid, vilket möjliggör dirketa utbyten av idéer och feedback i båda riktningarna (till skillnad från exempelvis modebloggsvärlden, där är kommunikationen mer enkelriktad om man säger…) Själv vet jag nu vad jag ska göra med min stora murgröna som har börjat torka ut men fortfarande har några vackra långa revor – det får bli en krans! Så åter igen, ett stort tack till dig och övriga inredningsbloggare ger en ständig lika trevlig och inspirerande läsning!

 • mia holm skriver:

  söta, sj så inhandlade jag mig en simpel dörr krans igår..:) spåna om du vill. Jag gillar din blogg, bra tips och ideer:P

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.