Annons

Artikel om mig i dagens Metro

Först och främst, varmt välkommen till alla nya läsare. Idag har nämligen besöksstatistiken skjutit i höjden. Det beror på att tidningen Metro Stockholm publicerat en artikel om mig, i både pappers- och webbupplagan (du kan läsa artikeln här). Den handlar om hur jag kunnat använda min blogg för att få spännande jobberbjudanden och karriärmöjligheter efter min civilekonomutbildning. För mig har bloggandet genomgått olika faser. Från att "bara" ha varit ett digitalt anteckningsblock, till att bli en viktig punkt i CV’n till att utgöra en plattform för nya kontakter och att idag vara en ständig källa till roliga förfrågningar och sidoprojekt. Jag startade sidan 2005, i ett litet studentrum och har sedan dess fått pressklipp i varenda stor inredningstidning i Sverige. Dessutom har jag blivit omskriven i dagstidningar och fackpress, utländska magasin och branschmedia. Ja, jag har till och med fått publicitet i Domino som är en av världens största designtidningar. Jag har fått jobb och frilansuppdrag, möjlighet att hålla föredrag och inte minst träffat massor med inspirerande människor. Jag lär mig fortfarande nya saker varje dag och har nytta av bloggen både privat och i yrkeslivet. Kort sagt, att starta den här sidan har varit en av de bästa saker jag gjort och jag kan verkligen rekommendera bloggandet som uttrycksform till dig som läser det här. Testa om inte annat. Du vet aldrig vart det kan ta dig.


Foto: faksimil Metro Stockholm 2008-10-20

Kategorier:

Kommentarer

 • /B skriver:

  Kul! Synd att jag inte ramlat över det numret.

 • Vad kul! Får be sambon kolla om gårdagens Metro finns kvar på jobbet i morgon!

 • Karin skriver:

  läste artikeln!:) så roligt! Jag fick ju också mitt jobb genom bloggen!

 • Stämningsfullt skriver:

  Hej! Vad roligt!!

  Kan man läsa artikeln på webben? Måste kolla…

  Kram!

 • Tess skriver:

  Jag tyckte väl att det var din blogg jag läste om i Metro! 🙂 Var väldigt trött på väg till jobbet imorse (06:10!!) Jag prempar på din blogg och jag bara älskar den! 🙂 Vad roligt att det gått så bra för dig, supergrattis! Lycka till i fortsättningen också. Ha en bra måndagkväll / Tess

 • Jenny Sammy Rose skriver:

  Hej!

  Vad roligt. ska kolla upp den på webben.

 • Annika skriver:

  Du är värd all uppmärksamhet, Frida! Jag imponeras av att du hinner med så mycket! Och gör det så bra! Har inte dina dygn 24 timmar? 😉 Tänk så många som har börjat blogga om inredning tack vare din blogg! Jag skulle gärna läsa artikeln – finns den på webben? Kram

 • Rebecka skriver:

  Oj vad kul,grattis grattis!

  Vad kul att bloggandet kan leda tiil något mer!

  Lycka till i fortsättningen!

  Kram Rebecka

 • Martina skriver:

  Kul att bloggen tagit dig så långt! Jag har varit med "från början", tror din blogg legat bland mina favoriter sedan 2005. Du inspirerar verkligen!

 • Maria skriver:

  Fascinerande och jätteroligt att en blogg kan leda till så mycket bra möjligheter! Speciellt roligt när man lagt ner så mycket tid på den som du verkar ha gjort från början. Fast det är nästan lite skrämmande att arbetsgivare eller blivande arbetsgivare har som rutin att googla sina medarbetare. Man får se till att det som finns på nätet om en framför allt är positivt!

 • Torun skriver:

  Så kul, Sara! Jag minns när du var anonym och vilken spänning det var att få veta vem som låg bakom bloggen. Din blogg är en enorm inspirationskälla och när jag sist var i vår gemensamma hemstad tipsade jag ju en av affärerna att du skrivit om dem, vilket gjorde dem stolta och hedrade. Jag bloggar själv sedan två år tillbaka, men pga heltidsarbete orkar jag inte alltid hålla bloggen uppdaterad. Men NU lade du bränsle på den falnande elden, så i fortsättningen tänker även jag använda bloggen flitigare! Din blogg behövs, var så säker på det!

 • Torun skriver:

  …f'låt – Frida, ska det ju vara! Skyller på trötthet i sena jobbetimman…

 • Johanna skriver:

  Läste om dig. Superkul! Grattis…

 • jenny skriver:

  kul. ska in och tjika omedelbums =)

 • Emma svensson skriver:

  Hejhej verkligen helt otroligt, att få båda sina drömjobb via en blogg, snälla du, jag trodde bloggar var värdelöst, men du däremot din är heltfin! Jag älskar allt i den, även om jag precis hittat den så ser jag emot detta som ett typ ja, en bra början till en blogg som jag kan fortsätta läsa. Det låter ju asballt, verkligen! Nu har jag precis hittat din blogg här på metrotidningen haha måste bara erkänna att det låter imponerande, jösses om allt kunde stå till på det viset för alla. Så berätta nu mycket om dina jobb här framöver, det vore ju bra att hänga med en bit 🙂 Tacktack för finfina tips på dekerationer osv…!

 • Mrs. b skriver:

  Vad roligt & grattis!

  Du är verkligen värd all uppmärksamhet, för vad jag kan avgöra så verkar du minst sagt ambitiös! Och duktig på det du gör!

 • Men å va roligt, grattis grattis! Och visst är det spännande med nätet och allt som händer där. Rätt var det är har man slagit in på ett nytt sidospår som man inte riktigt vet vart det tar vägen. Urspännande! Och om jag får gissa så har du massor med spännande projekt på gång framöver… 🙂

 • dahlarna skriver:

  KUL att läsa om dig! Härligt också att det har gått så bra för dig tack vare din blogg! 🙂 Ha en mysig måndagskväll! KRAMIS!

 • rosie skriver:

  hejhej, ja e intresserad av att jobba inom design men ja undrar vilken utbildning man behöver och vad man har för arbetsuppgifter man har? jättesnällt om du kunde svara på mina frågor 🙂

 • malin skriver:

  Verkligen jättekul för dig, jag följer dig och inspireras hela tiden.

  Fortsatt lycka till och rid på vågen, det är du värd! Kram

 • Ester skriver:

  Blev jätteglad när jag hittade dig i tidningen! 🙂

 • Linda P skriver:

  Skitkul rent ut sagt!! Själv är jag intervjuad av Homepoint idag 🙂

 • Jag såg minsann det på pendeln i morse…Jättekul!

 • Malin skriver:

  fin blogg 🙂

 • Anna-Karin skriver:

  Jättebra och trevlig artikel Frida. Trots att du sedan länge är en bland de största när det gäller inredningsbloggande, så är det härligt att du tar dig tid att besöka oss som också bloggar om inredning, men i en helt annan division.

 • Åh vad roligt! Jag ska kika in och läsa artikeln. Det är så inspirerande att din blogg har öppnat massor med dörrar för dig. Kram!

 • Proforma skriver:

  Jättekul med allt uppmärksamhet du får! Har alltid tyckt om din blogg och följt dig under åren! Ska bli spännande att se var du är om fem år eller så… om du fortfarande blogg då, vill säga!

 • Du är verkligen värd all uppmärksamhet! Det är kul att det har gått så bra för dig tack vare bloggen! Ha en bra dag! Kram

 • Linda skriver:

  Grattis! Vad jätteroligt! Kul att bloggen även kan bidra i jobbsammanhang!! ciao!

 • Veras Photo skriver:

  Vad kul att läsa lite mera om dig och vad spännande att bloggen faktiskt kan vara en tillgång i ens cv – så har jag aldrig riktigt tänkt förrän nu…

 • Anna skriver:

  Vilken bra artikel! Jag håller med övriga kommentarer att du helt klart är värd all uppmärksamhet 😉

  Kram Anna

 • Det är ack så skojigt att media hakar på med någon som inte tillhör de största modebloggarna/ungdomsbloggarna. Kul läsning!

 • pernilla skriver:

  Det är sånt här som får en att fortsätta blogga! Det är ju ett sätt för oss att visa att vi finns!

 • Anna skriver:

  Va roligt! 🙂

 • Sussi skriver:

  Bloggar/hemsidor är ett bra sätt att få visa sina ideer och tankar!

 • Antonia skriver:

  Snälla husmus hjälp 🙂

  Var kan jag handla Thai-siden till ett humant pris?

  On line?

  Tacksam för svar.

 • ela skriver:

  Grattis, det låter oerhört spännande. Lycket till för framtiden! Hälsningar / ela

 • Jättekul!

  Jag önskar det var samma för mig! Men jag förstår att du kämpat för att ta dig dit du är, och det är du värd!

 • pelle skriver:

  Vad kul! Grattis eller vad man ska säga, haha 😀

 • Lovisa skriver:

  Grattis! Jätteroligt att det går så bra för dig! Har följt din blogg sedan starten och den är verkligen bra!

 • Så kul att det går bra för dig! Och att du får syssla med sånt du älskar och dessutom få bra cred och betalt för det:)

  Har följt dig rätt länge här på bloggen, men i början kommenterade jag inte så mycket.

  Tips och inspiration hos dig hittar man alltid:)

  Susanne

 • Josse! skriver:

  Jag ville naturligtvis in och säga grattis,,, jättekul… Och väldigt bra jobbat.. Jag själv älskar min blogg,,, den är mitt sällskap, dagbok, anteckningsblock, livet dag från dag!!! Många känner sån press och stress över sin blogg… Det är helt fel,, bloggen ska va ens bästis och en härlig hobby!!!!

  Grattis igen! Kram josse

 • Alexandra skriver:

  Nej- fy, vad skoj 😀

  Det kanske man ska börja göra– länka

 • Felicia skriver:

  Jag läste faktiskt det. Skitkul för dig, verkligen =)

 • Frida skriver:

  Tusen tack för alla vänliga ord och hejarop!

 • Bettan skriver:

  Vad kul , grattis:)

 • Grattis! Läste artikeln på jobbet och det känns verkligen superkul! Är så glad för din skull!!!

  Kram Karin

 • Det där tror jag absolut att kan vara till en fördel vissa gånger. När jag var på arbetsintervju förra veckan på en förskola nmnde chefen att de anställda kände igen mig genom min blogg. Hon läste den och jag fick börja jobba redan samma dag! 🙂

 • charlotte skriver:

  Grattis! Fortsätt att vara en god inspirationskälla!

 • Freddy skriver:

  Snygg blogg!

 • Kul att Metro har skrivit en artikel om dig. Grattis!!

 • natta skriver:

  Superkul, jag såg artikeln idag 🙂

 • Estefany skriver:

  Va kul :)!

 • || p e r l a n skriver:

  Stort Grattis Frida!

  Jag kan inte annat än att hålla med i dina ord: "Du vet aldrig vart det kan ta dig" ! 🙂

 • Jorunn skriver:

  Det är ju helt fantastiskt vilka väga bloggar öppnar. Det trodde man ju inte för några år sedan när fenomenet blogg dök upp 🙂

 • Axelina skriver:

  Ja jag såg artikeln. Jag som har följt din blogg nästan ända från början så har jag verkligen sett vart en blogg kan ta dig.. 🙂

 • Hej! Vilken fin blogg du har 🙂 Första gången jag kikar in här idag! Jag brukar också nämna min designverksamhetsblogg i mina personliga brev och CV:n 🙂

 • Lilla jag skriver:

  Stort grattis till framgången!

 • Karin skriver:

  vad roligt, grattis! det är du värd!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.