Annons

Vilka tidningar läser du?

Så här såg det nyss ut på mitt köksbord när jag satte mig ner för att äta middag och bläddra ikapp tidningshögen som just nu består av både nya och gamla referensexemplar som jag har fått till låns av en snäll kollega. Mitt i allt blev jag lite nyfiken. Vilka tidningar läser ni? Mina favoriter är Living Etc, Residence (Mårtens krönikor är så bra!), Elle Interiör och Sköna Hem. Vilka inredningsmagasin toppar din lista?


Foto: Frida Berglund

Kategorier:

Kommentarer

 • Linda P skriver:

  Residence kommer helt klart på förstaplats! Sättet de uttrycker sig på i artiklarna tilltalar mig och reportagen är intressanta, boendena snygga och… ja, du förstår 🙂

 • Stämningsfullt skriver:

  Vilken härlig hög 🙂

 • Åsa skriver:

  Jag läser alltid Residence + Sköna hem & ibland Hus&Hem.

 • Kerstin skriver:

  Min favorit är Allt i hemmet, Hus och Hem, och Tove magasin.

 • Mia skriver:

  Plaza absolut först bara för att den innehåller min stil av inredning helt enkelt:) sen elle interiör och sköna hem… family living ibland…plaza kvinna och vanliga elle slinker ner ibland:)

  Kram M

 • Lisa skriver:

  5 tidningar jag läser: Hus & Hem, Sköna hem, Hennes, Plaza Kvinna & Metro (bra läsning på tåget)

  Har uppdaterat utmaningen nu 😀

 • Lina i Umeå skriver:

  Svenska magasin: Sköna Hem, Residence, Elle Interiör, Hus & Hem (men jag prenumererar inte på alla)

  Utländska magasin: Elle Decor, Living Etc. Martha Stewarts Living

  Jag gillar tidningar som har konkreta tips, inspirerande hemma-hos-reportage och inte bara en massa konstigt stylade installationer av saker staplade på varandra. Produktnyheterna ser man ju snabbare på nätet så när jag läser tidning vill jag fönstertitta hos kändisar eller svenskar med imponerande hus! 😛

 • Hem och Lycka skriver:

  Lantliv, Vakre hjem, Allt i hemmet och Drömhem och trädgård.

 • Annika skriver:

  Jag har samma favoriter som dig, men måste lägga till Hus & Hem och Family Living också!

 • Karin skriver:

  Jag satsar på billiga tidningar! Tack förresten!!

 • Helen skriver:

  Allt i hemmet, Drömhem & Trädgård, Family Living och Hus & Hem

 • Josefin skriver:

  Jag tycker det är bra att mode och tjejtidningar som Hennes, DV och Plaza Kvinna har liten del inredning också. Då får man lite av båda!!!

 • dahlarna skriver:

  Vilken härlig tidningshög du har framför dig!!

  Mina favorter är just nu Family Living, Hus & Hem & Allt i hemmet. Dessa köper jag i stort sett varje gång de kommer ut… Så mina tidningshögar börjar bli stora nu… 🙂 Men bläddrar gärna i andra också när jag kommer över dem… Blev lite nyfiken på Martha Stewarts Living som stod om i en kommentar! Var kan man få tag i den???

  KRAM!

 • Elle, Sköna Hem, Living Etc. och Plaza Interiör. samt Bo Bedre.

  Har legat mer el. mindre utslagen i ett par dagar, men nu börjar jag kvickna till lite. Ja, vi hörs via mejlen ang. fikadag. Är dock ej i form för det de närmsta dagarna. Kramar tillbaka!

 • L I S A skriver:

  Tack snälla, för den fina kommentaren du lämnade hos mej! KRAM! (och hoppas du hittar din lampkupa!)

 • En tidning till! Min sambo kom hem med en underbar tidningshög för en månad sedan. Där låg bland annat "Officiel design". Dyr, den kostade 209:-, men är värd varenda öre. 1000 modeller från 2008, värsta ögongodiset för en designälskare, man sitter och dreglar samt jublar av glädje! En tidning man sparar, köp den!

 • AnnaKarin skriver:

  Tidningar! Wow, now we´re talking!!Dessa tidningar köper jag hem så fort de kommer ut: Sköna Hem, Elle Interiör, Country Living, Country Living and Interiors, Lantliv, Vackre Hjem, Allt i Hemmet…

  En del prenumererar jag på och en del smygköper jag för O. har infört tidningsstopp här hemma 🙂 Oavsett tidning och stil så får man alltid MASSOR av inspiration och nya idéer. Man behöver titta över skranket och se vad andra stilar och miljöer kan ge. Hmm, jo det blir nog lite skvaller med 😀

  Behöver jag säga att jag tidningsknarkar 😀 ??

 • Iris skriver:

  Allt i hemmet är nog min favorit. Mest för att de har bra tips på saker man kan göra på egen hand, och bra tips på saker som inte kostar skjortan. Plånboksvänlig alltså 🙂

 • anna skriver:

  ===========================================

  living etc absolut!!! inredning helt i min stil

  kram

  anna

  ============================================

 • Camilla skriver:

  Jag köpte min första Residence för några dagar sen och blev jättebesviken, hade hört så gott om den men tyckte den bara var…snofsig. Haha. 🙂 Glansigt papper utan innehåll, var det bara det numret kanske? Elle interiör har jag också gett upp, alldeles för fancy för mig.

  Allt i hemmet, Plaza interiör och Hus & hem är det som gäller här hemma. Hemmabio och en musiktidning blir det också eftersom maken prenumererar på dom…

  Vad roligt att läsa om vilka tidningar fol läser. 🙂

 • Jenny skriver:

  Jag prenumererar på Sköna Hem, sen bytlånar jag tidningar med en kompis och då blir det alltifrån Hus&Hem till Lantliv.

 • Karin A skriver:

  Allt i hemmet, som jag tycker uppskattar för variationen i hemmen de visar. Drömhem och trädgård läser jag också gärna eftersom den kombinerar mina två favoritintressen. När jag känner för mer trendig och internationell inredning uppskattar jag Elle interiör.

  Ha det gott!

 • Oj, oj. Tidskrifter är min allra största last – jämte choklad då ;). Mina favoriter bland de svenska magasinen är Sköna Hem och Elle Interiör, men jag läser även och prenumererar på Residence (vissa nummer letar sig in bland favoriterna), Hus & Hem, Allt i hemmet, Plaza Interiör, Lantliv och Family Living. Bland de utlänska gillar jag Living Etc och danska Boligmagasinet bäst. Vissa nummer av norksa Interiormagasinet är också riktigt bra. Sedan är det modetidningarna där brittiska Vogue och danska Costume är bäst. Tidningsnörd? Jo då :).

 • Jenny skriver:

  Hej Frida,

  Kul att du tjikar in på min blogg ibland! Du får gärna tipsa mig om jag kan förbättra min blogg på ngt sätt, är ju som sagt en nybörjare =)

  kolla gärna din mail också, har skrivit en liten fråga till dig där!

  /Jenny

 • Gokväll! För min del är det Boligmagasinet, Family Living och Elle Interiör som är de absoluta favoriterna.

 • Sofia skriver:

  Vanligtvis löser jag bara Allt i Hemmet och Hem Ljuva Hem, men nyligen köpte jag hem ett nummer av Lantliv och jag… tror.. att jag gillar den.

  Behöver några extra nummer för att bestämma mig 🙂

 • Liza skriver:

  Läser Elle interiör, Allt i hemmet, Hus & hem, Hem ljuva hem, Sköna hem, Drömhem & trädgård, Amelia. I sanningens namn så läser jag inte alla tidningar varje månad.. men nästan!!:D

  KRAM!

  Liza

 • anette skriver:

  Jag prenumererar på Plaza Interiör, Elle Interiör och Hus&Hem just nu. Dessutom brukar jag köpa Family Living ofta och Residence och Bo Bedre ibland. Sköna hem bläddrar jag i på nätet, likaså Living Etc och Boligmagasinet. En ganska ny favorit är 25 Underbara hem.

 • Marit skriver:

  Mina favoriter är Lantliv, Drömhem & Trädgård och Family Living. Blir ju gärna så när man bor på landet och har den lantliga stilen hemma…

 • Anna skriver:

  Family Living och Allt i Hemmet är de inredningstidningar jag fastnat för.

  Kram Anna

 • Min absoluta favorit är Plaza interiör. Sen måste jag erkänna att jag inte provat alla tidningar än. Är lite nyfiken på Residence. Kram Sandra

 • Proforma skriver:

  Jag prenumererar på Hus & Hem, har gjort det i flera år. Korttidsprenumeration tar jag ibland på Sköna Hem, när de kommer med bra erbjudande. Köper Plaza, Family, Recidence mm, mm… men aldrig med lantlig inredning dock!

  Jag har högar hemma med inredningstidningar, har svårt att slänga just inredningstidningar. Får väl göra en stapel eller bord av dom 🙂

 • Läser mest Bamse nuförtiden, men…. prenumererar på Domino och Mary E Home Companion (har länkar på min blogg). Det är sjukt billigt att prenumerera här i USA. Vissa titlar kostade ca 90 kr för 12 nummer. Då går dessutom 40% av det till sönernas skola. Jag har 7 magasin just nu, hinner inte läsa dock. Domino gillar jag bäst, men i Home Companion kan man hitta lite inspiration mitt bland all amerikansk prydnadshysteri.

  Hälsningar, L

 • Mina favoriter är Plaza interiör och Sköna Hem, men det finns många andra bra också.

 • Åh det blir ELLE Interiör, Plaza, Sköna Hem, Family living, Residence, Hus & Hem, Rosie, etc,. Funderar även lite på att införskaffa Passion for business…

 • Linda skriver:

  Den som det visste… Jag gillar inte Allt i hemmet längre, det har blivit en tidning för lantliga/romantiska hem och det är inget för mig. Living gillar många, så jag köpte senaste numret men där var nästan bara barnrum – alltså inget för mig (men det var fina barnrum!). Plaza interiör brukar vara bra. Men den ultimata tidningen för mig har jag ännu inte hittat. Jag vill ha mycket färg, men ändå inte rörigt.

 • Benita skriver:

  Martha Stewart Living, BHG Country Home, Domino, Real Simple (när det är inredningsnummer)från USA, Real Living från Australien och Living Etc från Storbrittanien är mina favoriter. Andra kul Amerikanska men som är lite ojämna är Mary Engelbreits Home companion och Cottage Living. Bra julnummer har de flesta Amerikanska 🙂 Av de svenska så är nog favoriten Elle interiör. Sköna Hem blir jag ofta beviken över. Lite för klatchiga färger och lite för mycket möbeluppställningar. Jag vill ju se hur folk har det hemma och inte möbelredovisningar 🙂

 • :.sara skriver:

  Mina favoriter är: på delad förstaplats Sköna Hem, Residence & Elle interiör. Bubblare sedan några månader även Living etc. (tack var dig jag fick upp ögonen för den tidningen, har ratat den tidigare för jag trodde den var mer familjeliv än inredning) Prenumererar på Sköna Hem, Residence och Svensk Form (den är jag inte riktigt nöjd med…) och Plaza Interör slinker allt som oftast ner i kundvagnen, den är både bra och billig. Elle och DV inspirerar också… 🙂

 • Sarah skriver:

  Oj, jag läser de jag kan komma över men gillar Plaza Interiör och Elle som jag prenumererar på och så Wallpaper förståss, den köper jag till mig själv som ren lyx! Kram kram

 • Kix skriver:

  Living etc, Skönahem och Elle är tidningar som jag alltid läser men det brukar bli många fler, som t ex Bo Bedre och Bolig Magasinet. Det är svårt att stå emot att köpa tidningar när man är tågpendlare.

 • Familyliving, Boligmagasinet, Elle Interiör, Elle (mode) Sköna hem och Mama är väl tidningarna som är favoriterna… Men ibland slinker både Plaza Interiör, Hus & hem eller någon annan inredningstidning ner, beroende hur förstasidan ser ut, om det är något däri som lockar att läsa.

 • Johanna skriver:

  Älskar Pressbyrån på centralen i Stockholm. De har Martha Stewart Living!!

 • Designtjejen skriver:

  Living Etc blev en favorit då jag bodde i England. Sköna Hem gillar jag också. Hus & Hem gillar jag med.. puh.. jag gillar många. Såg dock en annan av mina favoriter på ditt bord. Passion for business… som jag är helt såld i. Bara älskade deras första nummer.

  Kram

 • Dinka skriver:

  Jag läser och köper typ alla inredningstidningar men helt klart är min favorit Plaza Interiör.

  De har alltid bra repotage och bilderna är 100% inspirerande.

  KRAM

 • Anonym skriver:

  interni, utan tvekan isärklass den bästa

 • Maria skriver:

  Jag är en allätare utan dess like när det kommer till tidningar! Men Hus&Hem, Allt i hemmet och Family Living är det jag myser mest av!

  Passar även på att säga att din blogg är GRYYYYYM! Gillar den!

 • Sofie skriver:

  Älskar Elle Interiör, är förälskad i Residence och är tonårsihop med Family Living.

 • Hej vad lustigt, har ungefär samma inlägg på min blogg. haha men inga kommentarer. stor skillnad.

  jag läser: Domino, Eller int. Case. Family Living. Living ETC. mfl.mfl listan e lång

 • malin skriver:

  Jag läser Allt i hemmet, Hus & Hem och Family living. Men blir minst lika inspirerad av att läsa bloggar.

  Ibland har även vi i villa och villaägaren bra artiklar.

 • hinner inte läsa tidningar förutom dagstidningen, Barometern . just nu blir det bara bloggar

 • Åsa skriver:

  Den absolut bästa svenska inredningstidningen är utan tvekan Elle Interiör.

  Utländska favoriter är The World of Interiors, Case da Abitare och Living Etc. Med flera… 😉

 • Evelyn, i hemmet skriver:

  Jag bläddrar så sällan i tidningar. Har inte ro till det. Men visst finns det mycket att välja mellan!

  Kram, kram!

 • Krusiduller skriver:

  Jag läser alltid samma gamla (alltihemmet, hus&hem, sköna hem), nu fick jag tips på några som jag tänker köpa. 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.