Annons

Tips till dig som gillar Liselotte Watkins

De som har följt min blogg ett tag vet att jag sedan lång tid tillbaka (läs: innan hon upptäcktes av MiuMiu) är vansinnigt förtjust i illustratören Liselotte Watkins. Eftersom jag ville åt hennes svartvita skisser och inte de färgglada tavlorna som finns till salu på Wonderwall begick jag en dödssynd för att få upp hennes konst på mina väggar. Jag dissikerade Liselottes bok Heroine och rev ut några sidor som jag sedan ramade in. Den här boken är i stort sett omöjlig att få tag på, den har varit slutsåld länge och finns inte att tillgå från förlaget men idag surfade jag fram ett ex som finns till salu på Tradera. Så skynda fynda om du vill göra samma sak! Har du mer tålamod kan jag tipsa om att Liselottes planerade boxar med teckningar dvs. ”Watkin’s Box of Pin-ups” and ”Watkin’s No 1” är under arbete, även om lanseringen dröjt.

Foto: montage av ram från IKEA, illustration av Liselotte Watkins och boken Heroine.

Kategorier:

Kommentarer

 • Mrs. b skriver:

  Det var mig en smart idé… även om det måste tagit emot! 🙂

 • Ami skriver:

  Fina illustrationer.

 • Designtjejen skriver:

  Oj.. så smart!!!

  Jag är också otroligt förtjust i henne!

 • Vicke skriver:

  Tradera har blivit en ny favvis för mig , så mycket fint det finns där!

 • Lina skriver:

  Åh, jag gillar verkligen hennes illustrationer! Och tradera är jag helt fast i 🙂

 • Martina skriver:

  Aj..Watkins är underbar, likaså Cassandra Rhodin. I senaste Elle kan man genom tidningen köpa Watkins illustrationer, (riktigt fina). Tror det var 4 st olika, a 2300 kr st.

 • Ja visst gör hon underbara illustrationer. Skulle någon hamna hos mig någon gång, så skulle jag vilja ha någon i svartvitt. Vad avis jag blir på att du har den boken… Såg att budet var uppe i över 500 kr på tradera, den lär nog stiga betydligt mer än så. Snyggt och smart att rama in sidor ur boken, men det tog emot lite va? =)

  kram

 • Va snyggt det blev! Så smart av dig att rama in sidor från boken för att få dem i svartvitt. Ha en bra dag!

 • Här stämmer ju konceptet "kill your darlings" :-)!

  Tjusigt och faktiskt inte så dumt med tanke på att du kan titta på bilden flera gånger per dag utan att behöva bläddra i boken :-))!

  Kram // Elin

 • Jag har också dissikerat en och annan bok, man skäms nästan….. 🙂

 • Sussi skriver:

  Jag gick in på Liselott Watkins sida och där fastnade jag! 🙂

 • Astronauten skriver:

  Hej! Jag undrar om du skulle kunna tänka dig att ägna en minut åt att vara supersnäll mot mig och rösta på mig i den här fototävlingen

  https://microsites.nokia.se/6220/index.php?thanks=1#/grid/1/-1/votes/5185986

  Vore hur snällt som helst och det skulle göra mig jätteglad! 😀

  PS. Du kan även vinna en mobiltelefon när du röstar 🙂

 • Sarah skriver:

  Förstår att du är fast, jag har inte känt till henne så väl innan men blev lockad av ditt inlägg. WOW!! Synd på boken men en jäkligt snygg tavla! 🙂

 • Johanna.B skriver:

  Nu fick jag precis upp ögonen för en ny favorit! Tack!

  Kram

  /Johanna

 • charlotte skriver:

  Där vaknade jag till ur dvalan under min sten. Denna kvinna och hennes verk måste utforskas. Tack för tips!

 • har gillat henne i många många år med..fantastisk illustratör.

 • Anonym skriver:

  MER TRADERATIPS TACK!

 • Krusiduller! skriver:

  Åh, jag vill också ha hennes skisser på väggen! Får vänta på boxarna jag 🙂

 • Nina Beckmann skriver:

  Frida ville bara tipsa om att du kan köpa svart vita motiv från Watkins Heroine, format 40 x 50 cm. Tryckt på tjockt konstpapper, det är strumpbyxa, maggie, sara och blomma. Alla motiven från boken. Förutom att Wonderwall har motivet i färg, har jag alltså tidigare ihop med Liselotte tagit fram dessa fyra svart/vita motiv. Alla signerade och numrerade. hör av dig om du är intresserad eller någon annan.

 • Martina skriver:

  Tack så supermycket för tipset… tack tack tack!!!

 • Sara skriver:

  Hej på er!
  Säljer mina två svartvita, proffsramade litografier av Liselotte Watkins på Blocket! Supersnygga, och i perfekt skick! 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.