Annons

Room + OH Sjögren = Sant

Just nu är jag extra glad för att få vara i Stockholm. Den 26-28 september har nämligen R.O.O.M och den svenska möbeltillverkaren O H Sjögren ett samarbetsbesök i R.O.O.M.’s butiker. OH.Sjögren tillverkar bland annat HOWARD-soffan. Under de kommande dagarna kommer de både ha presentationer och rabatter. Me like. Jag ska också passa på att ta mig en titt på handdukarna som jag bloggat om tidigare.

Foto: pressbild: R.O.O.M

Kategorier:

Kommentarer

 • Rebecka skriver:

  Åh vad kul, gillar verkligen Howard-sofforna, mina föräldrar har en och dom känns verkligen lyxiga!

  Kram Rebecka

 • Frida/Husmusen skriver:

  Visst är de fina! Jag gillar också alla nya mönster på dynorna.

 • Åsa skriver:

  Jättefint bord också, förutom soffan. Vet du o det är från R.O.OM?

 • Gardenlife skriver:

  Wow… den soffan är något att suckta efter…

  /Janne

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *