Annons

Läs mer om mig på Modette.se

I veckan har modecommunityn Modette intervjuat mig om bloggen, min inredningsstil, vad jag jobbar med nu sedan jag slutade på Cult Design och lite annat personligt. Klicka här för att läsa hela artikeln.

Kategorier:

Kommentarer

 • Annika skriver:

  Jag läste den igår! Bra intervju!

 • maria skriver:

  Jättekul att läsa. Lycka till med ev. bostadsbyte!

 • Rebecka skriver:

  Vad kul att läsa och få veta lite mer =)

  Kram Rebecka

 • Martina skriver:

  Läste den också igår. Alltid kul att få veta mer om den som står bakom bloggen!:)

 • Linda P skriver:

  Heja, heja!!!

 • Vad roligt att få läsa mer om dig! Kram Sandra

 • jenny skriver:

  Kul:-) ska in och kika. Kram/jenny

 • pjöller maja skriver:

  halloj! jag ska till göteborg om två veckor vars hittar jag bra inrednings affärer???

 • Glimtar Anna skriver:

  Är man principfast av sig så är man! Har fäljt bloggen sedan länge och nu utmanar jag alla på min yttepyttiga lilla blogg! Varsågod: https://glimtar.com/?p=120 !

 • Dessi skriver:

  vad kul att läsa lite mer om dig!

 • Dennis skriver:

  vad roligt med en intervju! ^^

 • SMÄM skriver:

  you kool.

  "Köp inga kompromissprylar. Var hellre utan helt och hållet tills du har råd att skaffa det du verkligen önskar dig."

  kunde inte sagt det bättre själv 🙂

 • Monkan skriver:

  Grattis, vilken grej. Jag tycker att det är så kul att du och andra duktiga "proffsiga" bloggare blir uppmärksammade av tidningar och andra media. Det ger en kick antar jag/hoppas jag, som ger energi att fortsätta blogga och inspirera 🙂

 • Tack snälla Frida för att du ställde upp!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.