Annons

Hanna Werning för Rörstrand

Nu har Rörstrand släppt sina nya ljusstakar av porslin i butik. De har fått namnet Aurora Polaris och bakom den nya serien står formgivarna Hanna Werning och Suzanne Öhlén. Hanna har gjort dekoren och Suzanne har formgivit. Namnet kommer från latinets Aurora Borealis som betyder norrsken. Av de nya pressbilderna att döma finns även matchande tändsticksaskar till ljusstakarna. Undrar om det stämmer?


Foto: pressbilder från Rörstrand

Kategorier:

Kommentarer

 • Vad snyggt med matchande tändsticksaskar! Kram Sandra

 • Jenny skriver:

  Hanna Werning verkar vara en tjej med många järn i elden, känns som hon är mest överallt… Men hon gör snygga saker!

  Ha det gott / Jenny

 • Proforma skriver:

  Jag som är svag för vitt föredrar den av de två. Roligt också om det finns tändsticksaskar att köpa till.

 • Verkligen superläckra!

  Kram Karin

 • Lina skriver:

  Så snyggt med mönstret inuti ljusstaken istället för utanpå!

 • Nja, säger jag kärringen mot strömmen 🙂 Fin form, men dekoren tilltalade mig inte.

 • Margareta skriver:

  Superläckra de med mönstret på insidan.

 • Sarah skriver:

  Otroligt fina, börjar leta återförsäljare i Kalmar omgående! Kram

 • Va snygga! De till vänster fastnade jag genast för, det är snyggt när mönstret är inuti ljusstaken!

 • Lizaloop skriver:

  Åh spännande!

  Du… se på tv3 den 2 okt kl 21.

  Du kanske minns mitt inlägg om att jag anmält nå kompisar till ert favoritprogram…dom kom med. Skriver kanske mer på min blogg närmare..men bara så du vet, jag lovade ju att underrätta dig!

 • Rebecka skriver:

  Fin, men jag gillar nog bättre den vänstra. Vitt fungerar ju alltid!

  Kram Rebecka

 • anna skriver:

  ==========================================

  jattefina, den vita ar min favorit

  kram

  anna

  ========================================

 • Eme skriver:

  var med och tävla på min blogg!!!

  https://emes.blogg.se/2008/september/tavla.html

 • Liza skriver:

  De vit är helt klart mina favoriter. Gillar vitt men i modern design!!

  /Liza

 • Å skriver:

  Verkligen vackra ljusstakar , framförallt de vita …

 • charlotte skriver:

  Jag gillar de högra som andas 60-70-tal. Framförallt tycker jag om när man gör tre-tal och i olika höjder.

 • Mrs. b skriver:

  Fina ljusstakar! Gillar nog dom vita mest, men mest för att jag vet att jag förmodligen skulle tröttna på de andra efter en stund.

 • Lillemor skriver:

  Åh, verkligen läckra!

 • Annsofi skriver:

  Förlåt men Rörstrand har verkligen sjunkit. Tycker man ska ha respekt för formgivare men detta är inte bra. Formen är katastrofal och dekoren är ännu värre. Hittade dem på loppis för 20:- och de fick följa med hem för jag blev så chockad. Är detta möjligt även om de är från 2008…

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.