Annons

Sommar 2008 – Umeå

Efter en lång bilfärd genom Sverige är vi nu äntligen uppe i min hemstad Umeå. Björkarnas stad. Här är så fint, så fint. Solen skiner från en klarblå himmel och det är mycket annat än inredningsbloggande som kallar just nu, men jag lovar att göra lite fler inlägg senare idag och en shoppingguide över Umeå inom kort. Ha det bra så länge, vi ses snart igen!


Foto: Istockphoto.com

Kategorier:

Kommentarer

 • Soffi skriver:

  Underbara bilder!

 • Låter mysigt!

  Ha det så gott!

  Kram Karin

 • Margareta skriver:

  Holmsundsbesök?

  Kram

 • Jess skriver:

  Hej!

  Jag har en liten fråga.. Det är nämligen så att jag ska flytta och då letar jag efter något sorts insynsskydd till ett fönster, antingen i klisterväg som man sätter på fönstret eller någon stående trägrej att ha på fönsterbläcket. Tyvärr vet jag inte vad detta kallas och undrar om du vet vad sånt finns? Kramkram! =)

 • Va mysigt att du är hemma och hälsar på! Ha det bra!

 • Evelyn, i hemmet skriver:

  Nej men, inte ska du lova nåt 🙂

  Blir det inte rysligt svårt att slappna av då? 😉

  Kram, kram!

 • Nilla skriver:

  Ha det så skönt!

 • Nilla skriver:

  till Jess: https://www.formodesign.com

  titta under Detaljer.

 • Proforma skriver:

  Ha det så bra i Umeå… men du längtar snart ner till Göteborg igen 🙂

 • Frida skriver:

  Jess:

  Kolla på Designonline.se också de har både Strössel Designs plastfilm som insynsskydd och den trämodell du beskriver. Glöm inte att kolla in Isa.nu också, hon har en form av dekoration/mönster på glasskivor som skulle kunna användas till det du beskriver.

 • Vackra bilder.. På vår gata har vi just björkar till mannens förtret eftersom de har körsbär på nästa, han tyckte det var så vackert i maj. Men det är nog inte så dumt med björk i alla fall, särskilt inte den här årstiden.. kram!

 • Anne skriver:

  Ha det så fint i Umeå!

 • Annika skriver:

  Jag kan bara hålla med; Umeå är en jättefin stad! 😉

 • Antonsara skriver:

  Keep the good works comming.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.