Annons

På önskelistan: Snyggaste tvättkorgen

.. står helt klart Vipps sommarlansering. En tvättkorg! Både smart och fin. Förutom att den är gruvligt snygg och stilren (och dyr) har den små praktiska lufthål i locket. Inuti sitter en tvådelad löstagbar och tvättbar nätmaskad tvättpåse. Tvättkorgen är dessutom utrustad med mjuka gummihjul. Den har robusta handtag i rostfritt stål och följer designen från VIPP’s klassiska tunnor. Skulle passa perfekt i vårt badrum, tillsammans med min tvålpump som jag är mer än nöjd med. Pris 3755 kr (pust!).

Foto: pressbild från Danskdesign.nu

Kategorier:

Kommentarer

 • Anne skriver:

  Vilken snygging!!! Danskarna kan verkligen design. Men huja vilket pris! Önska kan man ju alltid 🙂

 • Sandra skriver:

  Håller med att den är snygg, kram Sandra

 • Proforma skriver:

  Visst önskar man ibland att man hade en skattkammare! Undrar om "vill ha" någonsin tar slut 🙂

 • Annika skriver:

  Snygg, men galet dyr!

 • stämningsfullt skriver:

  Riktigt, riktigt snygg!!

 • anna skriver:

  ursnygg!!!!!!!!!!!

 • Speja skriver:

  Nää, har de kommit med ännu en grej som man ska sukta efter. Jag har önskat mig deras soptunna länge. (När jag läser vad jag själv skrivit låter det inte klokt, önska sig en soptunna…). Det är i alla fall något visst med Vipp.

  Speja

 • Camilla skriver:

  Ända fram till dess jag läste hur mycket den kostade tänkte jag "den är perfekt för vår tvättstuga!". Haha. 🙂

  Ha en bra dag Frida!

 • Camilla skriver:

  Galet snygg!!

 • Linda skriver:

  Oj! Det lät så himla bra tills du skrev priset… Jag skulle också behöva en ny, snygg tvättkorg nämligen.

  Kram

 • Pyssel & sånt skriver:

  ÅH den är ju så snygg och stilren. Vill oxå ha. Jag fick en vit vipphink av min man nyligen och jag älskar den. Denna får stå högt på listan tills jul eller nåt 🙂

 • Anna skriver:

  Åh vilken snygg tvättkorg! Den hade varit perfekt i vår blivande tvättstuga, men priset kanske inte är så lämpligt för en barnfamilj där en inkomsttagare har föräldrapenning… Snygg som attan var den i alla fall! Kram Anna

 • jag tror vi delar samma önska om en tvättkorg!

  snyggt. och vitt… vitt är i en klass för sig nu!

 • Japp, sa precis det: ge mig löneökning! Snyygt!

 • SMÄM skriver:

  en sådan hade inte suttit fel nej =)

 • Fia skriver:

  Å en sån vill jag ha! Kul att du är tillbaka!

 • Junitjej skriver:

  Vilken snygg tvättkorg!!!

 • Hanna-Sofia skriver:

  Åhh vad fin den var! Men just nu suktar jag efter tvålpumpen som du redan har 🙂

  Jag har skrivit ett inlägg hos mig som jag gärna hade velat ha din åsikt angående.

 • Lisa skriver:

  Så snygg den är, typiskt att den är så dyr!

 • Mia skriver:

  Vädigt snygg, men ack så dyr…av nån anledning brukar riktigt snygga saker vara dyra 🙂

  Ha det bra!

  Mia

 • Johi skriver:

  Så snygg den var! Den hade passat bra hos oss också men hur motiverar man ett sådant inköp???

 • Anna skriver:

  Jaa, såå himla fin! Gillar verkligen Vipps tunnor och jag trånade efter tvålpumpen så sent som idag. Men produkterna är aningens för dyra med tanke på allt annat man önskar köpa. Jag har nu fått upp ögonen för Brabantias retro-serie för pedalhinkar. Inte lika dyra men väldigt snygga i min värld och dessutom 10 års garanti så det är vad som står högst upp på min önskelista just nu. 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.