Annons

Onkel Enkel

Efter brunchen på Egg and Milk sprang vi av en ren händelse på en ny Second Hand butik för inredning i Göteborg, som flyttat in i en tom lokal på Sveagatan, där vi hade parkerat bilen. Butiken heter Onkel Enkel och har bara funnits i några månader men är redan till bredden fylld med fina och prisvärda fynd från bl a Uppsala Ekeby, Stig Lindberg och Lisa Larsson. En riktig guldgruva om du gillar retroklassiker!


Foto: Frida Berglund

Kategorier:

Kommentarer

 • Snyggt! Härligt med egna foton!

 • Lina, Keep it simple skriver:

  Nehej, nu är jag arg på mina RSS-flöden som inte verkar fungera som de ska. Här har jag ju missat hur många mysiga inlägg som helst. Lovely alltihop.

  Tack för kommentaren, vitsippor är underbara!

 • Tobias skriver:

  svar: det var gott 😉

 • Liza skriver:

  Wow! Den butiken måste jag besöka i sommar när jag ska till Göteborg!!

  KRAM!

 • Lovisa skriver:

  Tack så mycket! Jag har ingen superduper kamera, men den funkar! 🙂 Det beror ju inte bara på pixlarna utan vem användaren faktiskt är och hur mycket erfarenhet man har! Jag blev intervjuad för tidningen i min stad för inte så länge sen och de hade världens kamera med sig, men när jag frågade hur många pixlar den hade så svarade dom 4,15.. Jag trodde på 12, minst! Och ändå tog dom riktigt bra bilder, så kameran gör inte allt! 🙂

 • Vicke skriver:

  Vilka härliga smultronställen du tar med oss på, mysiga och charmiga. Får mig att längta efter att åka till Göteborg och se de i verkligheten.

 • MO skriver:

  Vad kul med en second hand affär som har fina saker, tror inte det finns någon sådan här i byn. Fast nu har jag blivit lite mer intresserad när jag har sett vad mycket fina fynd andra bloggare har hittat på loppis osv, kramar

 • Vilken härlig butik det verkar vara. Ha en mysig vecka!

 • Tack för tipset, Egg & Milk är ju redan en favorit men den här butiken var ny, dit måste jag nog ta mig någon dag.

 • Jo skriver:

  Uj! Hur har jag kunnat missa den? Hoppas att priserna inte är hutlösa bara.. jg är på jakt efter ler Fuga-skålar, så jag får nog ta mig en liten tur till den butiken.. Tack för tipset!!

 • Johanna skriver:

  Så mysig butiken ser ut! Hoppas du haft en bra helg!

 • Margareta skriver:

  Blir avundsjuk på er i Göteborg. Vilket utbud ni har.

 • PiM skriver:

  vilken underbar affär – skulle kunna handla massor där såg jag 🙂 Ha det PiM

 • PiM skriver:

  vilken underbar affär – skulle kunnat handla massor där såg jag ha det PiM

 • Jeanette skriver:

  Fantastisk inspirerende blogg. Fant deg via decor8 og hit kommer jeg tilbake!

 • Vad kul! Den måste jag kolla in. 🙂

 • Hanna-Sofia skriver:

  Vilken underbar affär! Då vet man vad man ska göra efter att man varit på Egg and Milk 😉

 • Hanna-Sofia skriver:

  Vilken underbar affär! Då vet man vad man ska göra efter att man varit på Egg and Milk 😉

 • chaos skriver:

  Vad kul när sådana affärer dyker upp!

 • maza skriver:

  Shoppade du det på bilderna eller bara plåtade runt lite? Schyssta pinaler 🙂

 • Frida skriver:

  Maza:

  Nej jag köpte inte det jag fotade, hade jag gjort det skulle min sambo bli galen 🙂 Han tycker redan att vi har för mycket inredningssaker…

 • Ingrid Ottosson skriver:

  Jag fick sms av dig, tror jag, om de två bruna grytorna. Jag är fortfarande intresserad och min bror var där i onsdagskväll, men då var det inte öppet. Vi försöker taima öppettiderna.
  Hälsningar
  Ingrid Ottosson

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.