Annons

Ny konstbutik på nätet!

På tal om förra veckans tema om modern konst kan jag inte låta bli att tipsa om den här nya webbshopen som bjuder på spännande konst till överkompliga priset. Klicka här för att komma till butiken. Förutom mycket att välja på har de många inspirationsbilder. Tipstack till Emma!

Kategorier:

Kommentarer

 • Mia skriver:

  Underbar sajt!

 • Martina skriver:

  Tack för tipset ska genast kolla, jag ser ju redan nu att det kan vara något för mig för den Dont stop loving tavlan var ju häftig =)

 • Magnus N skriver:

  Om ni vill ha prisvärd konst tycker jag att ni ska kolla in http://www.artrevolt.se , snyggt och prisvärt om man gillar modern konst.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.