Annons

Modern konst: Vad är det för tavla som alltid kikar fram?

Det känns som om man inte kan slå upp en enda modern inredningstidning av idag utan att få span på den här klassikern i något av heminredningsreportagen. Nämligen Olle Eksells motiv med de karaktäristiska Ögonen. Finns att köpa på Form Designcenter i Malmö, och går bra att beställa per post om du inte har vägarna förbi. Priset? Endast 200 kr för en svensk klassiker till din vägg.


Styling: Sofie Andersson och foto Marcus Svensson

Kategorier:

Kommentarer

 • Pontus skriver:

  Kanon, hittas snart på en vägg nära mig. Tack för tipset!

 • So You think You can BLOG?!

  Viktig Tävlingsinformation Upplagd!

 • Sandra skriver:

  Den är så enkel och så snygg! Kram Sandra

 • Berglund brevid skriver:

  Hej Vännen

  Jag håller med om att den är nygg den har klätt vår kökvägg från första dag i vårt kök och nu passar den så bra till vårt svartrutiga golv.

  Kram

 • Linda skriver:

  Jag är förmodligen ensam om att inte alls tycka om den där tavlan…tur att smaken är olika! 🙂

 • Pernilla skriver:

  Den pryder även vår vägg hemma i köket! Det har nästan blivit lite ikea-varning på den.

 • Sussi skriver:

  Den är snygg men jag tappar lusten att hänga den hos mig bara för att den blivit för vanlig!

 • || p e r l a n skriver:

  Den är så snygg.. jag har letat efter den så det här tipset var kanon! 🙂

 • Linda P skriver:

  Och jag har gjort en liten sammanställning om bloggare som har planschen… 🙂 Är det fler som vill skicka in sina foton så går det så bra så…

  sammanstllningkakaop.html” rel=”nofollow”>https://livinglikelinda.blogg.se/1193948250sammanstllningkakaop.html

  Ha en härlig dag! Här strålar solen.

 • Linda P skriver:

  Äsch, det funkar ju inte att länka… Du får kika in hos mig och söka på kakaoplansch istället 🙂

 • junhe skriver:

  huga…vill inte ha ett par extra ögon kikandes över axeln…det räcker med de jag själv har. men de passade hos dig! ofta tycker jag saker passar bättre hos andra än hemma hos mig =) tack för titten & ha en bra tisdag/ junhe

 • Amanda skriver:

  Riktigt tuff tavla! =)

 • Lisa skriver:

  Verkligen billigt, trodde att den var sååå mkt dyrare!

 • Hanna-Sofia skriver:

  Den hänger hos mig med. De flesta jag känner tycker den är ful men jag gillar den väldigt mycket.

 • Oooops!! Har precis lagt in ett inlägg om Sofies styling som jag gjorde igår… Samma bild har vi valt också så nu kommer nog alla tro att jag kikat hos dig! Men det får de gärna tro för du inspirerar verkligen! Ha en mysig kväll! Kram Karin

 • Oooops!! Har precis lagt in ett inlägg om Sofies styling som jag gjorde igår… Samma bild har vi valt också så nu kommer nog alla tro att jag kikat hos dig! Men det får de gärna tro för du inspirerar verkligen! Ha en mysig kväll! Kram Karin

 • Liza skriver:

  Ögontavlan är verkligen fin! Önskar att jag hade någon vägg att hänga den på..

  KRAM!

 • Sofie skriver:

  Har bara ett litet kök, men när jag tänker på det kök jag ska ha i framtiden, i en 20-30 tals villa, med vitlaserat brädgolv och vita luckor med tidsenlig/modern inredning…. då vill jag hänga denna plansch på väggen 🙂

 • Lilla My skriver:

  MMmmmm,jag har den också 🙂

 • Evelyn, i hemmet skriver:

  Den är verkligen supersnygg och finns verkligen överallt! 😉

  Kram, kram!

 • Malla skriver:

  Ja den finns hos oss me!!!

  såg den på tradera för 1045:- lite väl dyrt måste jag säga.

  Jag har köpt den på form DesignCenter i Malmö och den fixade de hem på posten för 300:- totalt! Super!

 • PiM skriver:

  har kollat in dessa på Tradera ett tag – hutlösa priser de kommer upp i där 😉

  men fina é de … / PiM

 • Louise skriver:

  Bor man i norrland hänger den inte på var och varannan bekants vägg…ännu kanske man måste tillägga. Den är superfin tycker jag men mina vänner håller tack och lov inte med mig 😉

 • Jo skriver:

  Den är snygg, men den finns ju som sagt överallt. Min mamma hade gamla kakaoburkar med den loggan på när jag var liten och jag kommer ihåg att man fascinerades av ögonen 🙂

 • Sandra skriver:

  Den andra tavlan med fåglarna är ju helt underbar! Vart finns den att köpa? Tack för en inspirerande blogg! 🙂 /Sandra

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.