Annons

Modern konst: Lydia Putkinen

Nu lägger jag till en ny kategori – konst och tavlor för moderna hem. En sak som inte är helt enkel att hitta inspiration till och något som jag får många frågor om per mail. Först ut är Lydia Putkinen, hon gick ut Beckmans Designhögskola förra året och arbetar nu som AD på reklambyrån Forsman och Bodenfors här i Göteborg. Under våren är hon aktuell som en av kycklingstipendiaterna 2008. Stipendiet delas ut av Sveriges Reklamförbund för att uppmuntra nya begåvade kreatörer. Lydias tavlor "Mayfly" finns att köpa på Andyland, för 2200 kr. Bokstäven A och alfabetet formade av ja, vadå? Kika närmare.


Foto: Andyland

Kategorier:

Kommentarer

 • malo skriver:

  Vackert! Fiffigt också det där med kopplingen förgänglighet form/dagsländor.

 • smäm skriver:

  såg slututställningen hon var med på. det där typsnittet byggt på trollsländor var häftigt.

 • Bodil skriver:

  Vilken bra kateogori! Jag behöver verkligen inspiration. Här hemma är det i stort sett tomt på väggarna för att jag inte vet vad jag vill ha.

 • tina.t skriver:

  vilken superbra och spännande idé att hålla kolla på väggarna annat än tapeter!!ett tips är ju att smita in på muséets shoppar som brukar ha olika sorters blad till hyfsade priser.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.