Annons

Modern konst: Alfabetsplansch

Att bokstäver är hett stoff i inredningsvärlden just nu har knappast undgått någon som läser mycket design- och inredningstidningar. Just nu syns de på print, träbokstäver, dekorationer, textil, keramik och andra detaljer både här och där. Bloesem bjuder på pyssel i form av en steg-för-steg instruktion som lär dig skapa den här alfabetsplanschen, på mindre än en kvart, med hjälp av olika stämplar.


Foto: Bloesem

Kategorier:

Kommentarer

 • Jo skriver:

  Fint! Bra och enkel idé! 🙂

 • Lindas krypin skriver:

  Snygg plansch!!

 • Camilla skriver:

  Vilken supersnygg planch! Det går verkligen att göra mkt med bokstäver… jag funderar o klurar vad man skulle hitta på! 🙂

 • GucciMama skriver:

  Hejsan! Det här e första gången jag besöker min blogg och jag har hittat min Favvoblogg nummer 1. Älskar inredning och är väldigt pysslig själv. Nu har jag fått massa inspiration från dig!

  Forsätt med det bra jobbet..

  Mvh Lena

 • GucciMama skriver:

  Hejsan! Det här e första gången jag besöker min blogg och jag har hittat min Favvoblogg nummer 1. Älskar inredning och är väldigt pysslig själv. Nu har jag fått massa inspiration från dig!

  Forsätt med det bra jobbet..

  Mvh Lena

 • Eva skriver:

  Supersnyggt, skulle gärna ha en sådan i min hall

 • Nilla skriver:

  Vad fint det blev! Vilka tuffa stora stämplar!

 • ANNAANNA skriver:

  Oj, vad coolt!!! Att man som stämplare/papperspysslare inte tänkt på den varianten tidigare.

 • Exakt sådanan tryckbokstäver har jag! :)Bra idé Frida!

  Passa på att tävla om fina vaser hos mig 🙂

 • Irene skriver:

  Thanks for showing these Frida! (ps. i have tried to email you very very often in the last few weeks, but they were all returned, do you have another e-address for me?)

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.