Annons

Bokstavsspecial: Väggdekoration

Att inreda med bokstäver har blivit högsta mode. Stora siffror och delar av alfabetet syns både här och där i inredningssammanhang och utländska tidningar numera. Här är några bilder som kanske kan inspirera för hur du kan dekorera dina väggar. Fler inlägg kommer. Idag blir det bokstavsspecial.


Foton: Översta raden visar bilder från ett inredningsreportage i brittiska Living ETC. Bokstäverna längst ner till vänster hittar du på 3B Letterpress och TEA dekorationen hittade jag här.

Kategorier:

Kommentarer

 • Weronica skriver:

  Jag är mycket förtjust i 3B Letterpress och har övervägt ett klick ett antal gånger där. Kanske dags nu :-)?! Kul med bokstavsspecial – det ligger sannerligen i tiden.

 • Jannica skriver:

  Åh, ser fram emot bokstavsspecialen! Är sugen på att beställa några och vara lite kreativ! 🙂

 • Nilla skriver:

  Underbar bild!!! den nere till vänster (Etsy 3B Letterpress) Så fina bokstäver och färger.

 • Designtjejen skriver:

  Åh, vad roligt att du har lagt ut så mycket om bokstäver.. jag är helt insnöad på bokstäver 🙂

 • Lindsan skriver:

  Har inte Nigella något liknande de översta bilderna i sitt vardagsrum? Har för mig att jag lade märke till det i en av hennes express program.

  Mycket coolt sätt att dekorera en vägg.

 • Elisabeth skriver:

  Kul idé, tänker på fem myror…, det är roligt att läsa din blogg.

 • Cissi skriver:

  Jag gillar dina exempel på "bokstavsinredning"!

  Ett tips är att kolla in http://www.unikdekor.se eller http://www.myfirstroom.se för fler sätt att inreda med väggord och bokstäver.

  Allt i tunn självhäftande vinyl i valfria färger. Sortimenten är lite olika och det gäller priserna också. Unik dekor är klart billigare, men sortimentet är som sagt inte identiskt.

 • DenimDree skriver:

  Din blogg är fantastisk! Tack för alla fina tips

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.