Annons

Bokstavsspecial: Stilleben

Här är ytterligare några exempel på hur man kan använda bokstäver och siffror, ensamma eller i grupp, för att dekorera hemma. De kan stå på hyllor, spiselkransar eller skåp. Ju äldre desto finare. Själv har jag köpt gamla skyltar och bokstäver från husfasader på loppis, Tradera och på Blocket.


Foton: De två övre bilderna är fotade av Lucas Allen för Real Simple, nedre raden till vänster är en bokstav i plåt som kostar 149 kr hos Prästbostället och den sista kommer från Timeless treasures.

Kategorier:

Kommentarer

 • Proforma skriver:

  Det skulle vara roligt att få se dina egna skyltar på bloggen. Själv har jag en stor emaljerad skylt från ett tvätteri som jag funderar på att sätta upp i tvättstugan.

 • Mia skriver:

  Gillar bokstaven E väldigt mycket!

 • Men så snyggt…..Preciiiis min smak!!

  Ha en bra helg….Kram!

 • Linda P skriver:

  Nämen, du menar alltså att du fått tag på dina bokstäver på det viset?! Jag har själv försökt, men har endast hittat i affärer nytillverkade. Ja, det skulle vara skoj att få se dem!

  A:et nederst till vänster kan man köpa på "Årstiden" i Sthlm också. Där köpte jag mitt X 🙂 160 rikdaler. Annars ligger ju Prästbostället i "min" stad..

 • Malin skriver:

  Jag ville ha sånna stickers som man kan sätta på väggen och som är flyttbara i alfabetet men det var svårt. Ville ha som en hög från taket som ramlade ner mot golvet i barnens lek och skrivrum…. kanske nån gång. Nån kanske kan tipsa om var jag kan hitta det utan att behöva göra bokstäverna själv.

 • Johanna skriver:

  Va många fina bokstavstips du visar! Ha en trevlig helg!

 • Vilken härlig bokstavsinspiration du bjuder på i detta och de tidigare inläggen! Snyggt! Ha en fortsatt mysig helg! Kram Karin

 • Designtjejen skriver:

  Vad fina! Jag som är så överförtjust i bokstäver och siffror .-)

 • Maria skriver:

  Jag älskar bokstäver, det är snyggt och stilrent att ha som "dekorationer"… Roligt tema på bokstäver!

 • Johanna.B skriver:

  Tycker om de två färggladare bilderna till höger. Väldigt fint. Det är en rejäl trend det här med bokstäver som jag faktiskt inte har hakat på själv. Men snyggt är det!

  Hoppas du har haft en trevlig helg!

  Kram

 • Iris med kaoset skriver:

  Tycker det är jättefint med bokstäver och siffror. har tänkt att jag ska ha KÖK stående på en hylla i köket senare, såg det i köket hos leilas mat och tyckte det var jättefint. Du får gärna visa upp dina bokstavsfynd 🙂

 • Kul och inspirerande idé med bokstäver. De är verkligen vackra.

 • Josefin skriver:

  Jag förstår verkligen inte den här trenden, men man kan ju inte haka på alla trender då skulle man måsta vara betydligt bättre stadd i kassan än vad jag är. Det ser särskilt dumt ut med N:et i öppna spisen. Jag gillar förstås din blogg ändå. Du är duktig.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.