Annons

Fler fina papperstavlor

Efter förra inlägget fick jag ett tips från Evelina som visade mig fler roliga exempel på pyssel med papper som blivit snygg inredning och vackra tavlor. Det här är inspirerande väggkonst av signaturen Molly Jey som jobbar med tredimensionell känsla i kartong. Om man inte orkar eller känner sig manad att pyssla på egen hand kan man köpa färdigt på Etsy.

25594-1922
Foto: montage av bilder från Molly Jey’s webbshop på Etsy.com

Kategorier:

Kommentarer

 • Krya på dig din stackare! Jag skall ingenstans så ta den tid du behöver!! ;0) Kram Karin

 • saravillfara skriver:

  Ja tack, säger jag!
  Hör att du är krasslig? Krya på dig å det snaraste.

 • Pethra skriver:

  Också jättefint.Jag köpte 3-D Alla hjärtansdags kort från slutet av 1800-talet på e-bay. Ska bli kul att se hur de ser ut. Fantastiskt med allt arbete som läggs ner på olika slags papperskonst och hur strålande resultatet blir.

  Krya på Dig och släng influensan i diket!

 • chaos skriver:

  Vad söta de var!

 • Johanna skriver:

  Det var också söta! Ha en bra dag!

 • Camilla skriver:

  Häftigt att kunna göra så fina saker… I en gammal (några månader sen kanske) Allt i hemmet lärde de ut hur man kunde göra egna liknande saker. Har inte testat, skulle bara knyckla ihop pappret och bränna upp allt när det inte blev lika snyggt som på bilderna. Hihi.

 • Härligt med lite djup i tavlan. Roliga tips! älskar ju att pyssla men vettifasen om och när man har tid till det.. Så fort man sätter sig ner så går två timmar tjofs! så fort! Men ibland måste man ta sig tid till det.. det är nästan som yoga för själen =)

 • Vera skriver:

  Vilka söta tavlor!

 • Frida skriver:

  Visst är de härliga, men farligt pilliga kan jag tro, om man nu skulle vilja försöka sig på att göra en själv.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.