Annons

Spegelspecial: Acrylica

Acrylica är ett annat företag som gör formskurna speglar i olika modeller. Här ser ni bland annat speglar som liknar vattenfläckar och pusselbitar men de har också små springande figurer. För fler exempel surfa in på deras webb: www.acrylica.net
25594-1898
Foto: produktbilder från Acrylica

Kategorier:

Kommentarer

  • Evelyn, i hemmet skriver:

    Hmm.. ju mer jag tittar på dess, desto mer blir de mina favoriter.. svårt, svårt, men man kan väl ha flera 😉

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.