Annons

Dagens fynd

25594-1885Jag åt frukost på designhotellet Avalon imorse och fick då syn på den här fina boken som låg på paradplats i receptionen när jag skulle betala för min mat. Den innehåller en förteckning över de coolaste designhotellen i världen och visar bilder från de 162 medlemsföretagen i organisationen Design Hotels. Totalt innehåller boken 667 sidor med fokus på arkitektur, designkoncept och snygg inredning. Dessutom är det riktigt snygga foton och inspirerande miljöer. Kanske en kul present till dig själv, eller till en designnörd som reser mycket? Kan du inte få tag på boken går det lika bra att klicka runt i webbarkivet som du hittar här.

Kategorier:

Kommentarer

 • Johanna skriver:

  Va roligt! Den skulle jag gärna kolla i.

 • chaos skriver:

  Näh! Vilken rolig idée, även om jag är en miljönörd så reser jag fortfarande mycket så det skulle vara kul att kika i den! Jag har dock köpstopp på böcker så jag får kika lite i den hos någon bokhandeln, lite i smyg!

 • Lilla My skriver:

  Det låter helt klart intressant..

 • Sandra skriver:

  Den boken skulle jag gärna vilja kika i. Kram

 • Jenny skriver:

  Tycker du har en otroligt fin blogg, jag hittar mycket inspiration här. Hoppas det är okej att jag länkar.

 • Frida skriver:

  Jenny:
  Självklart! Vad roligt att du gillar bloggen.

 • Fredrik skriver:

  schysst bok!

 • Sofie skriver:

  Lät som en bok helt i min smak 🙂 Tack för tipset!

 • Frida skriver:

  Adam:
  Hoppas ostprovningen gick bra. Jag har inte så många fler tips än dem jag bjöd på i ett tidigare inlägg dvs. det du hade hittat.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.