Annons

Ant’ique

Kolla in Glamplusfratesis tapet Ant’Ique som lurar ögat. Vid första åsynen tror man att det är ett vackert antikt mönster som dekor, men ställer man sig närmare så ser man att tapeten myllrar av små myror. Därav namnet. En humoristisk men rysande synvilla. Den här tapeten vann designtävlingen "New Walls please 2007" som nyligen arrangerades av Tysklands designråd.

25594-1869
Foto: pressbild från Glamplusfratesi

Kategorier:

Kommentarer

 • Sandra skriver:

  Svar: Jo det tar emot att använda glasen när det finns risk att de kan gå sönder, men vi har beslutat hos för att använda dom ändå. Haha, får se hur bra det kommer att gå. Men du, krossgaranti lät ju riktigt bra! När vi flyttar till Stockholm så blir det att handla på NK i fortsättningen, tack för tipset!

  Jag fick föresten just ett samtal av min bror som är på Ikea och han undrade om jag ville beställa nåt. Fort som attan så beställde jag en vit Hampen! Så äntligen kommer vi att ha en vardagsrumsmatta igen 🙂

  Haha oj vilken läcker tapet! Vilken fantasi att komma på en sån idé. Kram Sandra

 • Nilla skriver:

  Vilken idé! Kul!

 • Isabelle skriver:

  Vilken häftig idé och verkligen en synvilla som heter duga. Fyndigt namn också 🙂

 • Sandra skriver:

  Åh nej Hampen var slut!! Vilken otur 🙁

 • Lilla My skriver:

  Vilken frän tapet.

 • Annika skriver:

  Jag gillar iof humoristisk design, men den här tapeten skulle aldrig komma upp på min vägg! Har man en gång haft påhälsning av riktiga svartmyror, så… nej,tack! 😉 Tapeten är ändå häftig på något sätt. Vacker på den första bilden och obehaglig på den andra!

 • Anna skriver:

  Åh, det riktigt kryper i mig, myrfobi som jag har. Dock gillar jag det påhittiga i det hela.

 • Kul idé. Man blir lika förvånad när man först kikar på en av varianterna i Linné-kollektionen från Boråstapeter som vid första anblicken ser ut att vara ett vackert naturmönster tills man upptäcker konturerna av något annat… Hi hi!

 • Kristina skriver:

  Vilken läcker och rolig tapet:) Ha en trevlig kväll, kram

 • Kristina skriver:

  Fel adress förut:)Ha d. Kram

 • Kajsa skriver:

  Den var skojig.

 • Anneli skriver:

  Åh! Den tapeten är ju som klippt och skuren för mig 😉
  hehe.

 • pia skriver:

  huvva fin men det kittlas när man kollar sååå nära;)
  KRAM

 • maria skriver:

  jag skulle nog behöva bli bra mycket mer närsynt för att palla att ha de där på väggen. 🙂

 • Designtjejen skriver:

  Oj, vad fräck!

 • LoX skriver:

  Min man skulle älska den tapeten! 🙂

 • Lina skriver:

  Snyggt, men huu vad det kryper inom mig nu… 🙂

 • Lisa skriver:

  Jättefina, jag gillar!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.