Annons

Välkommen över till Cult Design

Nu är min tid som inredningsbloggare slut. Det har varit en lärorik och spännande period, men nu är det dags att gå vidare. Målet med mitt inredningsbloggande var att få ett jobb i branchen efter min examen som civilekonom. Nu har jag lyckats med det och kommer inte uppdatera den här sidan mer. Cult Design kommer dock att starta en egen företagsblogg, så vill ni hålla koll på vad jag gör framöver kan jag rekommendera er att kika in där. Välkommen över!

25594-1853

Kategorier:

Kommentarer

 • Happy skriver:

  Nu blev jag först lite orolig. Ingen mer Husmusen?!
  Tur du finns på annan blogg. Lägger genast upp den som favorit. Det hör till mitt dagliga nöje, när jag har en stund över, att läsa din blogg.
  Lycka till med nya jobbet.

 • Camilla skriver:

  ÄNTLIGEN! 🙂 Välkommen tillbaka Frida, du är saknad ska du veta! Det ska bli spännende med nya bloggen!

 • saravillfara skriver:

  Då måste jag få passa på att tacka för den här tiden. Jag upptäckte inte din blogg förrän i våras, men den blev snabbt min favorit, och kom att betyda en hel del!
  Det du nu fortsätter vidare till, låter fantastiskt kul och utvecklande, och jag är så glad att vi alla ges möjligheten att fortsätta följa dig. Kram och lycka till!!

 • lina skriver:

  tack så mycket för din härliga inspiration och blogglädje här på husmusen! bloggen har varit en daglig favorit ända sedan i höstas. ska bli kul att fortsätta följa dig på nya bloggen framöver!
  och lycka till med nya jobbet och nytt boende i götet. 🙂
  *kram*
  /lina (fd. hem.passagen.se/linaenn)

 • Catti skriver:

  Då ser jag framemot att läsa den nya bloggen! 🙂

 • Terése skriver:

  Välkommen tillbaka! Bokmärker genast den nya bloggen. Lycka till jobbet och nya livet!

 • malla skriver:

  Himla trevligt med en ny blogg – och innehållet verkar ju lovande. Ser oxå fram emot att läsa!

 • maloppa skriver:

  Har precis som många andra saknat dina inlägg under sommaren. Ska bli kul att följa livet i din nya blogg här på Västkusten….
  Lägger den till favoriterna!

 • M skriver:

  ÅÅÅÅH Vad kul med en sida med konkreta tips på enkla & billiga saker man kan fixa själv, har längtat efter det!!

 • Diggar.se skriver:

  Trackback: Semestern är över för Husmusen

 • Anna skriver:

  Tack för allt Husmusen! Kommer över på den nya sidan!!! Kramar i hundratal och grattis igen till ditt nya roliga jobb!!! 🙂

 • Anna skriver:

  Åh, så skoj det låter Frida! All lycka till och hoppas, hoppas att du kommer att trivas i en ny stad! Jättekramen på dig!

 • Tommy L skriver:

  Tack för tiden med Husmusen, och lycka till på nya jobbet.

  /Tommy L

 • Sanna skriver:

  Tråkigt att du lämnar Husmusen. Jag kommer verkligen att sakna bloggen – jag är ju för sjutton härinne typ 20 gånger om dagen! Vad ska jag nu göra hela dagarna? 🙂

  Lycka till med nya jobbet!
  /Sanna
  http://www.yukio.se

 • Jenny skriver:

  Åh vad jag saknat dig. Kul att du är tillbaka 🙂 Kommer såklart att föla din nya blogg 😉

 • Jenny skriver:

  FÖLJA skulle det vara förstås 😉

 • Sofia skriver:

  Nej! Det får inte vara sant! Jag älskar din blogg och har varit inne varje dag under din semester för att se om du kommit tillbaka. Din nya blogg låter trevlig men jag behöver husmusen! Är det ingen annan som tar över?

  /Sofia

 • Linnea skriver:

  Jaha vem ska nu ta över som nyhetsankare inom inredningsvärlden på internet då? 🙂 Kommer sakna ditt utmärkta sinne för omvärldsbevakning!

 • Camilla skriver:

  Kul med en ny blogg.. Men jag måste samtidigt säga att jag kommer sakna denna gamla otroligt mycket. Jag har kikat in nästan varje dag.. för TÄNK OM där skulle vara ett nytt inlägg.. 🙂

  Men givetvis kommer jag följa dej på din nya blogg lika mycket 🙂

  Det är iaf. kul att ha dej tillbaka på nätet.. du har varit saknad!

 • Mille skriver:

  Hejsan, jag som nyligen hittat hit, till din väldigt inspirerande blogg, blev först orolig att det var slut med Husmusen. Husmusen är ju en av mina viktigaste inspirationskällor. Men jag följer med glädje bloggandet på ditt nya jobb. Grattis till det, förresten. Ses där!
  Hälsningar/ Mille ditt färskaste bloggfan:)

 • gagga skriver:

  Så glad jag blev när jag såg att du pingat! Tack Frida för Husmustiden! Har redan lagt upp din nya blogg som bokmärke. Ska bli så roligt att få följa den o vad du hittar på framöver. Cult har gjort ett fynd, men det vet de naturligtvis om. KRAM!

 • Annika skriver:

  Lycka till med det nya jobbet! Blir roligt att se vad ni hittar på med den nya bloggen. Den verkar lovande i alla fall. Jag lägger upp den som favorit bums 🙂

 • Anneli skriver:

  Vilket kanonjobb Frida!! Jag vill tacka så mycket för den här tiden, det har varit så inspirerande att titta in här. Men det ska bli minst lika kul att se vad du tar dig för på Cultdesign. Vi får se till att hålla kontakten på ett eller annat sätt. Kram och Lycka till!!

 • Vicke skriver:

  Då får man väl tacka så mycket för den gamla bloggen som har varit helt suverän och lägga till den nya och se fram emot en spännande höst med den. Superkul:)

 • AnnicaB skriver:

  Hur skall jag nu hitta alla underbara designprylar? Kommer att få svår abstinens – men jag förstår ju att du nu jobbar med grejorna och inte är en fri fågel längre 🙂 Skall följa nya bloggen – var så säker 🙂

 • Susanne skriver:

  TACK för detta och heja det nya!

  Lycka till med allt!

  Jag hänger självklart med till nya stället! Jag är beredd! Kör!!!!

  🙂

 • Philipa skriver:

  Två av mina favoriter, Cult Design och Husmusen, ihop slagna till en …… kan det bli bättre?

  Lycka till, Frida!!

 • Virra skriver:

  Kommer sakna din blogg jättemycket! En liten tröst är väl att det ploppat upp massor med designbloggar som man kan följa. Men det finns ju bara en Husmusen 🙁

  TACK för all inspiration! Du är bäst!

  Ser fram emot att följa Cultbloggen istället. Säger som Philipa. Kan det bli bättre ?

 • Hans Husman skriver:

  Lycka till med den nya bloggen!

 • pernilla skriver:

  är det bara jag som sitter här och är alldeles deprimerad?! visst, den nya bloggen ser ut att bli bra, men den kommer ju vara begränsad på ett helt annat sätt då allt ska vara knutet till cult, och vara mer ”företag” än ”personlig”. finns väl knappast plats i den för tips om islyktor till entrén, gjutning av rabarberlöv eller foton på fina julkort… nej, jag kommer såklart gilla den nya bloggen, men är jätteledsen över husmusens ”död”. det förstörde min dag…

 • Frida skriver:

  Tack för alla snälla kommentarer, de gör mig superglad!

  Visst kommer det rymmas en hel del pyssel på den nya bloggen också pernilla – aj pråmise – jag är för kreativ för att sluta pyssla och skapa helt och hållet 🙂 Måste bara komma till rätta i lägenheten först, så håll bara ut – jag lovar att det kommer mer av den varan så småningom.

 • Mia skriver:

  Snyft, jag kommer sakna Husmusen jättemycket! Kommer följa den nya bloggen också men det blir ju inte alls samma sak 🙁

 • Helena skriver:

  Hej Frida
  Har följt din blogg sedan i höstas och kommer verkligen att sakna den. Kommer givetvis att följa din nya och det ska bli jättespännande. Så LYCKA TILL nu med allt det nya.
  Nu en fråga kommer husmusenbloggen att finnas kvar på nätet så man kan gå in och kicka lite på dina gamla inlägg eller försvinner den när den inte uppdateras, i så fall stort SNYFT.

  Tack från ett fiktigt fan.

 • miss K skriver:

  Lycka till Frida! Ser fram emot nya tips från dig!

 • Mams skriver:

  Lycka till med allt! Du är toppen Frida!
  Kram Mams

 • Fredrika skriver:

  Fick en klump i magen och trodde det var slut.. Men insåg sedan den nya bloggen, hoppas den blir lika lärorik och intressant och lycka till med allt!

 • johanna skriver:

  Håller med så många andra… Har kikat in då 0ch då för att jag hoppats på mer också kommer detta meddelande om nedläggning. Men jag vet att din nya blogg inte kommer göra oss besvikna! Kram

 • Linda skriver:

  Du har verkligen varit saknad! 🙂

 • månbarn skriver:

  Hoppas du får det bra där nere, jag har precis flyttat jag med (men vi drog kosan norrut) så jag stökar jag också. Men jag tycker det är synd att du lägger ner här, den nya kan ju aldrig bli samma sak eftersom du blir låst till det företaget. 🙁 Det är just mixen som har varit så bra. Ja ja, jag ska inte skrota den utan att ge den en chans men lite sorgligt blir det allt.

 • lolita skriver:

  Tack för den här super-bloggen men smakrik och genomtänkt layout, färger och tips! 🙂

 • Frida skriver:

  Tack för alla vänliga ord. Ni anar inte hur de värmer. Det känns jätteroligt att ha varit så uppskattad! Den nya bloggen kommer naturligtvis aldrig att kunna bli helt neutral eftersom det är just en företagsblogg, men jag ska göra mitt bästa för att bjuda på användbara tips och göra den läsvärd på sitt sätt. Med lite tålamod ska ni nog se att det blir ordning på den nya också, men där ska kreativitet och idéer få mer plats än produktnyheter.

  Än en gång, stort tack till alla er som läste och kommenterade och gjorde Husmusen till vad den var.

 • Elisabeth skriver:

  Välkommen till Göteborg kära kusin!
  Kul att se bilder från ”Mölndals-kråka” för det är väl där Cult Design ligger… jag har själv jobbat i dessa trakter. Lycka till!

 • Jenny skriver:

  Åh, vilken underbar blogg du har! Min bästa vän tipsade mig. Det är något sånnt här jag också skulle vilja göra men saknar lite erfarenhet och kunskap, men jag jobbar på det. Otroligt inspirerande!

 • bowiestyle skriver:

  thankyou for all your posts – you will be greatly missed.
  congratulations on your new job.

 • Louise skriver:

  Låter jättekul, ska genast kolla in!

 • Emelie skriver:

  Hej, jag har en fråga angående dina bilder. Jag tycker verkligen att du är en jättebra fotograf, och du tar jättefina bilder! Så jag undrar om jag får använda kaffekoppen och godisskålen du har någonstans här på din blogg, till headern på min blogg.

 • Emelie skriver:

  Tänkte att jag borde fråga först, så att jag inte tar något jag inte får. 😉

 • Anonym skriver:

  egenkär?

 • Charlies mam skriver:

  Gud vad roligt för dig! Grattis och lycka till i framtiden!

 • Katten Pejst skriver:

  Lycka till på nya jobbet!

 • Malin skriver:

  Jag måste erkänna att jag tycker att husmusens ’död’ är ett riktigt dundermisstag. Nog för att de på ditt jobb inte gillar att du skriver om andra företag, men den nya bloggen kommer aldrig att kunna bli lika bra som denna. It’s a shame.

 • Frida skriver:

  Malin och alla andra som undrat:
  Jag uppskattar att ni gillade Husmusen.blogg.se och det är tråkigt att några ser det som ett misstag att jag slutat skriva här. Den nya bloggen ska inte ersätta denna på något sätt och innehåller där är helt annorlunda än här så det är mycket möjligt att den nya aldrig kan bli ”lika bra”.

  Jag hoppas vidare att ni inte missförstår anledningen till varför jag slutat med Husmusen. Det är inte så att Cult förbjuder mig att blogga om andra företag, inte alls. Det är snarare jag själv som känner att jag har gjort mitt på omvärldsbevakarfronten och inte vill fortsätta längre. Det har varit ett jätteroligt och lärorikt år men också krävande. Jag är tacksam för allt jag fått genom den här sidan, men är också nöjd med det. Jag har aldrig haft som ambition att bli heltidsbloggare, däremot att få en anställning i design- och inredningsbranschen efter min civilekonomexamen och det har jag ju nu. Jag har fått ett drömjobb och jag vill ägna min tid åt det.

  Kram Frida

 • Kia skriver:

  Lycka till!! Du är en inspirationskälla !!!
  Du har dessutom satt fokus på många trevliga och spännande bloggar som kan fortsätta i din ”anda” !!
  …..fast det kan bara finnas en Husmus….
  Kram på dig!

 • Lina skriver:

  ha det bäst i GBG

 • decor8 Holly skriver:

  I will miss you little house mouse. Your blog always made my day 🙂

  Holly

 • Pia skriver:

  Någon borde ta över bloggen tycker jag. 🙂

 • Louise skriver:

  Måste bara får tala om att sedan jag upptäckte din sida har inspirationen bara flödat tom min sambo har svårt att låta bli o sitter redo me limpistol o avbitartång när jag tar mig igenom projekt efter projekt. Givet är att man följer me till nya sidan!!

 • suratanten skriver:

  Vad kul! Var precis och tittade där:)

 • Zipang skriver:

  Kul! Tar mig vidare till den nya bloggen.

 • Mjuk skriver:

  *Snyftar* Det här var den bästa bloggen.. Lycka till!

 • Johan.se skriver:

  Saknar din blog 🙁

 • GOTT NYTT ÅR FASTÄN BLOGGEN ÄR FLYTTAD!
  AP

 • blää skriver:

  *suck* ännu ern bloggfjant som vill lite
  uppmärksamhet, stakkars barn

 • Karl skriver:

  Låter jättekul

 • Christer skriver:

  Hej
  Nu har vi glädjen att berätta att Ungdesign.se finns ute.
  Ungdesign.se är en kreativ community för ny design!
  ?Här kan du som kreatör i alla åldrar gratis visa upp dig och dina saker och få dem bedömda på ett ”Galleri”, eller sälja dem på Ungdesigns ”Designtorg”. Din sida kan du använda som en egen hemsida/CV. På Ungdesign.se kan du enkelt kommunicera och komma i kontakt med andra kreatörer, samt få information om jobb/utbildning och händelser. ?Vi kommer kontinuerligt att bygga på med fler funktioner och design.
  Mvh

 • Linda skriver:

  ROLIGT 🙂 !

 • WE miss you skriver:

  Varför är du inte med i nya Metrosatsningen istället?
  https://www.metrobloggen.se/
  Snacka om att du skulle tjäna pengar 😉
  Kom tillbaka nu!

 • Lisa skriver:

  Jag saknar verkligen din blogg… d på cult design känns inte likadant.

 • Svatka skriver:

  Werry nice blog a inspiration 😉

 • Sofia skriver:

  Hej! Vet ju hur allting är nu och så, men jag saknar Husmusen. Fast det vet du redan. 🙂 Kram, S

 • Anonym skriver:

  fin blogg 🙂

  / LOJS

 • Klinka skriver:

  Ja, de har jättefina saker!

 • likjo skriver:

  Tack, ska kolla!

 • Ninni skriver:

  Din blogg är inspirerande måste jag säga!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.