Annons

Three sheets 2 the wind

Jag gillar verkligen Jenny Sauers små tavlor med tryck. De är så dekorativa i all sin enkelhet. Kolla in fler av hennes produkter som hon gör för det egna företaget three sheets 2 the wind.

25594-1838
Foto: Designpublic

Kategorier:

Kommentarer

 • Kattis skriver:

  Åh så sött!

 • Hillevi skriver:

  Åhh.. den gröan tavlan var ju super läcker..

 • elisabeth skriver:

  Jodå, nog förstod jag vad du menade 🙂 jag är bara en nybörjade och så har jag ingen systemkamera men jag gör så gott jag kan iallafall. Har just lärt mig att om man sparar en bild i Jpeg format så blir bilden sämre! Så det ska jag tänka på nästa gång!

  Ja, det tycker jag att du ska göra 🙂 Trevlig semester!

 • Camilla skriver:

  Jag var inne och kikade runt på inreda.com och såg att en viss Frida Berglund tagig fina foton där. Kan det vara allas vår husmus? 🙂

 • Mia skriver:

  Så söta mönster och tryck hon gör!

 • Vicke skriver:

  Älskade bara de här mönstrena:)

 • Annika skriver:

  Jättefina tavlor och kuddar! Jag drabbades av akut ha-begär! Skulle passa superbra hemma hos oss!

 • Exilmamman skriver:

  Verkligen läckra, jag ser genast vart jag skulle vilja ha dem i ”vårt” (hyr) kommande hus: )

 • Camilla skriver:

  Jag tror jag blev luite smått kär i den där små tavlorna 😀

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.