Annons

Inhabit collection

Jag ska ärligt erkänna att jag inte riktigt har vant mig ännu, vid apelsinfärgen vill säga, men den syns mest överallt så jag delar friskt med mig av mina orangea fynd. Här är två par av oändligt många, många orangea och bruntonade små prydnadskuddar från Inhabit Collection.
25594-1827
Foto: Inhabit

Kategorier:

Kommentarer

 • W skriver:

  Men det har jag! Jag har gillat orange ett tag nu och det är kul att utbudet börjar att bli stort. I kombination med brunt är det jättefint. Dessa kuddar var väldigt snygga!

 • Insolens skriver:

  Hej Frida. Vet du om inhabit shippar till Sverige? Har en kompis som är otroligt sugen på klistertapeterna som dom har..

 • Ola skriver:

  Mmm orange mot riktigt mörkt chokladbrunt. Mums!

 • Vicke skriver:

  Varit lite tveksam till orange, men i kombination till brunt var det så snyggt så man kanske får ändra sig:)

 • Lina skriver:

  Underbar blogg som verkar samla många kunniga inredningsintresserade…

  det jag saknar på internet just nu är ett inredningsforum med lite aktivitet på. Någon som känner till något sådant?
  Annars skulle det ju vara helt underbart med ett husmusens forum där vi kan prata om allt från tapeter till ljuslyktor…

 • Camilla skriver:

  *mmm* Vill ha..!! 🙂

 • Frida skriver:

  Orange är faktiskt också riktigt, riktigt snyggt mot grått. Och det säger jag som inte riktigt har vant mig än 😉 Inkubationstiden för apelsinsjukan är uppenbarligen kort, mycket kort.

  Insolens:
  Vet inte om det finns någon som har Inhabit i sortimentet i Sverige, ännu. Men någon borde väl börja ta in deras tjusiga kollektioner snart, kan man tycka.

  Lina:
  Det finns så många forum redan, så någon Husmusenvariant blir det nog inte – det skulle ta alldeles för mycket tid att administrera, men tack för tanken 🙂 Kolla bland annat in Sköna Hem som har ett nystartat forum och https://hemmet.ifokus.se/ samt andra liknande sajter om du vill hitta fler likasinnade inredningsbitna.

 • Elin K skriver:

  Är inne på din blogg och kollar läget då och då. Aj aj aj vad de smaskiga kuddarna kostar flis! Men om den med horn på min vänstra axel vinner kommer jag tömma min plånbok för att få vila min kind mot dessa fluffiga drömmar.

 • johanna skriver:

  Jamen, orange är ju fantastiskt! För ett par år sedan hatade jag den färgen, sen gick det en månad och mina känslor hade helt bytt riktning. Återstår att se om det är en livslång kärlek…

 • Hanna skriver:

  Synd att inhabit inte har kommit på det här med humana priser ännu, haha 😉

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.