Annons

Miniweekend

Förra helgen var vi i Piteå och nu piper vi strax iväg till Boden för ett besök hos svärföräldrarna, därefter bär det av till Jonas ärvda hus vid Råne älv. Mycket bilåkande blir det. Huset (se bild) är lite nött och behöver sin omsorg men jag gillar det verkligen och läget är toppen. Orrbyn i mitt hjärta ♥ Nu ska jag packa det sista. Tillbaka på måndag. Trevlig helg på er allihopa!

25594-1823
Foto: flygfoto Jonas Häll, med en dålig kamera, genom ett helikopterfönster

Kategorier:

Kommentarer

 • Vicke skriver:

  Trevlig helgt, vad härligt det ser ut på bilden. Det är ju nästan nästan i mina hemtrakter:) Syns då inte på bilden att det är någon dålig kamera!

 • Jenny skriver:

  Ser idylliskt och härligt ut 🙂

 • sofie skriver:

  woow! ser ju hur vackert ut som helst!!

 • Jonna skriver:

  Frida, jag gillar att du är norrlänning ända ut i fingerspetsarna and proud of it!

  Du kommer ju ha bilat drygt 100 mil på en vecka! 😀

 • Camilla skriver:

  Wow.. vad mysigt det ser ut 😀

 • Anneli skriver:

  Ha det riktigt skön i helgen!
  Och det lär väl inte bli några problem. -Det ser ju helt underbart ut!!

 • lina skriver:

  åhh, va härligt det ser ut. ha en toppen helg i sommar sverige!

 • Lotta skriver:

  Hjälp!
  Jag har bestämt för mig att du har tipsat om personliga tapeter gjorde från egna foton. Har du det? Om inte, så är jag helt säker på att jag har sett det någonstans. Du kanske vet var?

 • Nilla skriver:

  Vad fint det ser ut! Vad kul det skulle vara att ta foton från en helikopter, det skulle jag vilja göra! (Jag har åkt helikopter en gång, för längesedan och utan kamera…)
  Ha en skön helg.

 • Maria skriver:

  Ser helt underbart ut! Trevlig minisemester, passa på att koppla av och bort från allt 🙂

 • Catarina skriver:

  Vilket fint ställe ni har i Orrbyn!

 • Linda skriver:

  Underbart!!! 🙂 Njut ordentligt nu.

 • saravillfara skriver:

  Trevlig helg tillbaka!

 • Philipa skriver:

  Vilket otroligt härligt läge…….

  Ha det trevligt………

 • jennyk skriver:

  Åh, ni kommer få det riktigt skönt. Vi har precis varit vid stranden och njutit. Snart ska vi förbereda oss inför grillningen. Jag kan stolt berätta att jag läste om dig idag i tidningen! Jag visade det direkt för min sambo ” kolla där, det är hon Frida som har den jättefina bloggsidan”. Ha det så mysigt KRAM

 • Anna skriver:

  Vad mysigt det ser ut Frida – vad härligt att ha ett sånt ställe att åka till! Du har så rätt, i det där huset skulle inte stram design passa, fram för det mysigt lantliga 🙂 !

 • Camilla skriver:

  Åh! Efter semester ska jag nu äntligen gå igenom massa husmusuppdateringar! Som jag längtat!

 • Linda V skriver:

  Vilket stort hus! Läget verkar ju toppen så nära badet 🙂 Hoppas ni hinner vara där länge om somrarna!

 • Erika skriver:

  Min enda semestervecka skall spenderas i Pite, i Altersbruk hos nära vänner. Och hoppashoppashoppas vi hinner med en tur till svinörat i år också. Älskar Pite!

 • Frida skriver:

  Nu är vi tillbaka i Umeå igen. Helgen var helt lovely. Jag har fräknar på nosen, ”trädgårdsvärk” i kroppen och solsken i blick 🙂

 • Lisa skriver:

  Du, hade jag ett sådant hus skulle jag flytta dit permanent:) (Fast inte om jag fått det arbete du fått i gbg;)

 • Rebecka skriver:

  Frida vad ligger det huset någonstans? Piteå men liksom, vad heter området om man få fråga? Såg jätte mysigt ut. Husen i Norrbotten är ju billigare än på vissa ställen. Vad har de huset gått på ungefär? Är bara extremt nyfiken! 🙂

 • Rebecka skriver:

  Oj, Boden var det visst huset på bilden ligger i.

 • Frida skriver:

  Rebecka:
  Jonas har ärvt huset så jag vet faktiskt inte vad ett sådant skulle gå på. Men värdet beror nog på läge och tomtens storlek, snarare än huset. Marknadsvärdet på villor och fastigheter i norrbotten är som du säger generellt sett lite lägre än i andra delar av landet.

 • Maria skriver:

  Åhå, då är du nästan hemma hos mig 🙂 Själv finns man i Råneå. Ligger huset på norra eller södra sidan?

 • Marajja skriver:

  Vilket läge!!!
  Vatten är det enda som saknas vid vår nya hus!!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.