Annons

Bordsplacering på välkomstdrinken

Det här kan vara ett enkelt sätt att hänvisa gästerna till rätt bordsplacering redan vid välkomstdrinken, samtidigt som man hjälper dem hålla reda på sina glas. Ett tips som sparar disk och arbete för den som arrangerar kalaset.

25594-1856
Foto: Frida Berglund

Kategorier:

Kommentarer

 • Camilla skriver:

  *mm* ser gott ut 😀

 • Monica skriver:

  Ser väldigt godt ut:-)

 • Sunshine skriver:

  åhh va fint.

 • Propp skriver:

  Åhhh, såna ”utskärningssaker” kunde man köpa på TV-shop i början av 90-talet. Hade en kompis som jobbade där och försåg mig med div. onödiga ”bra-ha-saker”. Får nog leta i gömmorna om de finns kvar.

 • Eva (kramgo_72) skriver:

  Väldigt behändigt sätt detta är att piffa till grönsakerna/frukterna på! Brukar göra så när jag dekorerar mina tårtor ibland och det är alltid uppskattat.

  Kram

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.