Annons

Veckans blomma

Jag köpte en stephanotis floribunda igår när vi handlade mat på Ica Maxi. Imorse vaknade vi båda två, förvånade, över hur gott det luktade i hela lägenheten. Den gör verkligen skäl för sitt namn den lilla doftrankan. Dagens inköpstips alltså och godis för näsan. Trevlig helgdag på er!

25594-1681
Foto: Privat – Husmusen

Kategorier:

Kommentarer

 • Monica skriver:

  Den doftar härligt så länge man inte har allergiker i närheten stakkars dom!
  ha en bra dag! 🙂

 • Pernilla skriver:

  visst är de vackra och doftar verkligen mumma! har fyra stycken hemma, de är relativt tåliga oxå, vilket är väldigt bra då jag ska bort en hel vecka och sambo och kissarna inte är lika duktiga att hålla koll på blommorna;)

 • M skriver:

  Har också funderat på att köpa en doftranka, men alltid varit lite tveksam, men om de luktar sådär gott så måste jag nog slå till! Någon som vet några skötselråd kring dem, är de svårskötta, blommar de jämt osv?

 • Miafia skriver:

  Då ska det genast inhandlas en sån vid nästa tillfälle, tack för tipset!

 • Antira skriver:

  Oh, det där är en av min blomtokiga mors absoluta favoritblommor. Hennes står i vardagsrummet och det luktar hemma när jag känner doften av dom.

 • saravillfara skriver:

  Blir så avundsjuk på dina fina bilder!

 • Frida skriver:

  De luktar verkligen gott, skapar sommarstämning inomhus 🙂

  Saravillfara:
  Tack!!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.