Annons

Ung Finsk Design 5

Mari och Katriina har även designat Anemone Table med liknande spetsinfällningar. Det produceras och säljs av Selki Asema som också arbetar med många andra finska formgivare som är "up and coming" exempelvis Mikko Lakkonen. Klicka här för fler produkter.

25594-1690
Foto: Perhonen

Kategorier:

Kommentarer

 • Marianne skriver:

  Vil ha! På en liten surferunde via Trondheim i Norge, San Francisco og Boston havnet jeg plutselig tilbake til Husmusen bare via andres linker. Du er verdenskjent – og jeg har blitt sterkt avhengig… 🙂

 • Agnetha skriver:

  Hej! vilken hemsida toppen bra! Jag undrar om det finns någon butik på nätet som säljer lampskärmar med broderad text på vita/beiga??

 • Virra skriver:

  Jag älskar det där bordet!

 • imelda skriver:

  brilliant!

 • Dripp skriver:

  finnar, så anspråkslösa men så jäkla bra….

 • Per skriver:

  Riktigt coolt bord, undra bara vad prislappen ligger på 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.