Annons

Ung Finsk Design 1

Under designveckan i New York har flera unga formgivare visat upp sina alster, så även de nya talangerna från grannlandet i öst. Finland har fostrat många duktiga designers genom tiderna och det verkar finnas många om kan ta över stafettpinnen efter klassikerna Alvar Aalto, Carl Ludvig Engel, Eliel Saarinen, Kaj Franck, Tapio Wirkkala, Viljo Revell, Marimekko och Iittala. Här ser ni UIAH-studenten Klaus Aaltos byrå "Take out". Smart lösning för oss som reser mycket.

25594-1685
Foto: Imu Design

Kategorier:

Kommentarer

 • Annika skriver:

  Läcker idé, måste jag säga!

 • Josefin skriver:

  …Hm. Är den verkligen SÅ smart. Tänk efter, hur ofta ligger allt du behöver på resan i en enda låda?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.