Annons

Poshliving

Kolla in den här underbara inredningsbutiken, Poshliving, i Stockholm och deras fina hemsida. Snacka om inspirationskälla. Vilka härliga bilder och vilket sortiment! Me like som jag brukar säga. Dit ska jag bege mig så snart jag har vägarna förbi 08-området och Sveavägen .

25594-1666
Foto: Poshliving.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Sannossi skriver:

  Åh… den är jättemysig. Har fina väskor från http://www.ceannis.se!! 🙂

 • Camilla skriver:

  snygga oljelampor! 😀

 • Hoggen skriver:

  Det tycks som om 08-området har bra koll på dig. I Metro bostad fanns en liten text och bild om din blogg i fredags och i Södermalmsnytt fanns din blogg med som den åttonde mest besökta. Grattis till uppmärksamheten – eller vad man nu säger!

 • Anna skriver:

  Vet inte om du sett det här: Anneli, Flitiga Myran tipsade mig om:

  https://saravillfara.blogg.se/220506093722_ntfavoriten.html

  Gud va kul – jag är i gott sällskap med dig Frida!

  Kram, kram Anna

 • Maria skriver:

  Tänkte bara passa på att säga grattis till det spännande jobbet! Bloggen måste vara en fantastisk marknadsföring för dig själv och dina talanger. Det kan inte finnas många inom branschen som inte känner till dig nu. Hoppas du kan fortsätta blogga framöver också.

 • Malin skriver:

  Den affären gillar jag! Var dock längesedan jag var där. Hoppas du inte jobbat ihjäl dig med uppsatsen och att den blir godkänd. Har läst mellan raderna och förstått att du fått jobb. Grattis!

 • bisonFredrik skriver:

  Posh living är bra. Jag köpte min randiga matta där. Det är inte bara utbudet som känns schysst, även personalen och leveranstiden var mycket bra. 🙂

 • Fredrik skriver:

  Hejsan husmusen, grymt bra tips.
  Det är så att jag tar studenten nu, och behöver lite tips av dig. Jag har önksat mig filippa k muggarna i sammarbetet med rörstrand, frågan är om man ska ha 4 lika eller 2/2 i olika mönster.
  Min andra fråga är om du har några tips som jag kan önska mig? Du har ju koll på hushåll&hem och har säkert massa bra idéer om saker liknande filippa k muggarna
  MVH
  Fredrik

 • Frida skriver:

  Hoggen:
  Är det sant?! Vad glad jag blir 🙂 Jag hade ingen aning om det, vad kul med så mycket positiv publicitet!

  Anna:
  Det är en ära att få vara med där tillsammans med dig!

  Maria:
  Stort tack! Det känns verkligen jättekul!

  Malin:
  Som sagt, stort tack för gratulationerna kring jobbet. Vill inte jinxa det bara och ta ut något i förskott förrän allt är klappat och klart. Ska berätta mer om det när tiden är mogen.

  Fredrik:
  Vilket superbra tema!

 • Heléne skriver:

  Åh vad härligt det där ser ut. Jag brukar alltid åka förbi den affären med bussen. man kanske skulle kika in nån dag!

 • Tomasailin skriver:

  Really great site man!!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.