Annons

Paketinspiration

Vår = födelsedagstider. Många kalas blir det, och en hel hög nyfödda små bebbar på det. Här kommer lite pakeinslagningsinspiration från Embacollage. Man kan skapa en enkel men tjusig effekt genom att lägga en smal remsa presentpapper i konstrasterande färg under snöret.

25594-1602
Foto: Embacollage

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.