Annons

Origami på hög nivå

Det här kaske vore något för er pysselälskare att briljera med på nästa fest? Vik origami av öletiketten. Origamibeer som ni ser på bilden är gjord av Clara Lindsten inom ramen för ett projekt på Lunds Universitet, som visades på möbelmässan i Milano. Häftigt! [Via Not Cot]

25594-1631
Foto: Not Cot 

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.