Annons

Off to Stockholm

Tidigt imorgonbitti (klockan 07.00 för att vara exakt) flyger jag ner till Stockholm över dagen för att gå på pressvisning i samband med Stockholm Fashion Week. Veckan handlar inte enbart om mode även om namnet lätt kan förleda en att tro så. Flera svenska och internationella företag sluter också upp för att visa höstens och vinterns kollektioner inom inredning. Temat för 06/07 är ””Less is a bore” och pressmeddelandet från Moderådet talar om sammet och brokad med kuddar och plädar som viktigaste accessoarer därhemma i höst. Spännande. Här hittar du schemat för hela veckan. Jag är tillbaka imorgonkväll. Ha det gott så länge!

25594-1646
Foto: pressbilder

Kategorier:

Kommentarer

 • danne skriver:

  Välkommen ner till stockholm! (även om jag inte råkar vara hemma för ögonblicket) Ha en bra vecka!

 • kalle skriver:

  Gillade det där cleana stuket förut.Nu är jag inne på lite mer färg och form.Men du har fina saker på din blogg.Gillade speciellt trädgårds ”plattorna”.
  Har du sett soffan på London w8 för 130 000:-
  Mvh Kalle

 • Malin skriver:

  Fastnade verkligen för kuddarna i mittenbilden! Mycket fina!

 • Annika skriver:

  Nix, det här gillar jag inte alls – alldeles för mörkt och trist. Är inte så inne på det här barocka temat som är så på gång. Kanske vänjer jag mig?! Man kan ju inte gilla allt!

 • Melinda skriver:

  Jag insåg precis att min bloggbakgrund faktiskt är spets, om än något otydlig sådan. Jag är i tiden! Baroque-and-roll me to the moon!

 • Hanna skriver:

  Åh vad spännande, ha det så roligt!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *