Annons

Nyheter från Le Klint

Det danska belysningsbolaget Le Klint har släppt tre nyheter inför våren 2006. Det är dels en ny golvlampa som tillhör den populära Sinusserien, dessutom har den klassiska Le Klint modellen 105, designad av Mogens Koch återuppstått och nyproducerats i plast och "plastic-coated paper". Lägg därtill Philip Bro Ludvigsens lampa Sunflower i borstat stål. Riktigt fina!

25594-1652
Foto: Pressbild Le Klint

Kategorier:

Kommentarer

 • Annika skriver:

  Lampan Sunflower är ju riktigt snygg!

 • gagga skriver:

  Le Klintlampor är verkligen snygga o av hög kvalitét.( Dyra men prisvärda) Har två stycken som fick ersätta mina norm 69-(”kotten”)lampor som smälte av glödlampornas värme.Som tur var så var maken hemma o fick ner dem innan de fattade eld. Rent livsfarliga om glödlamporna hamnar lite snett, vilket de lätt gör eftersom det är så svårt att komma åt när man ska byta dem. Varning för Norm 69 alltså, men HURRA FÖR LE KLINT!!!

 • Frida skriver:

  Annika:
  Visst är den fin!

  Gagga:
  Jasså, jag har också en Norm 69 – tack för tipset – bäst att passa sig då med andra ord.

 • Anonym skriver:

  Skulle gärna komplettera taklampan(171) i sovrummet med golvlampan. Men först ska lamino stol och bord införskaffas.

  gagga: Du som haft problem med Norm 69 vilken storlek har du? funderar nämligen på en xl eller xxl

 • Helena skriver:

  Men jösses, har precis köpt en Norm 69 som fortfarande är omonterad och i ligger i kartongen. Bäst att lämna tillbaka den!!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.