Annons

Modern björnskinnsfäll i plast

Om det inte vore för att den här nallebjörnen såg ut som en klick välvispad grädde skulle jag nog ha ännu mer svårt för den än jag redan har. Svenska PID (Personal Interior Design) har tagit in Eelko Moorers moderna björnskinnsfäll i urethane som han formgav under sin tid vid The Royal College of Art. Jag har svårt att tro att det blir någon storsäljare, i synnerhet inte med tanke på det facila priset av  54 999 riksdaler. Ja, du läste rätt. Galet är ordet.

25594-1710
Foto: PID

Kategorier:

Kommentarer

 • Sofia skriver:

  Usch!

 • Frida skriver:

  Visst är den läskig 🙂 Och dyr som sjutton.

 • Kimsan skriver:

  Det e nog första gången jag hör dig såga någonting…. men med all rätt i det här fallet!

 • Jonna skriver:

  Den var ju cool 😛 Kanske inte hemma men i en butik eller så?!

 • vicke skriver:

  Gräslig!

 • mandi skriver:

  I’m all for it! Inte hemma hos mig men en galet rolig designidé.

 • Anna skriver:

  Vill ha! Genast. Jag kommer inte kunna somna nu…

 • Virra skriver:

  Nej den där skulle jag inte släppa in i mitt hus ens om jag fick betalt.. huu vad gräslig!!!

 • Camilla skriver:

  Ahh.. den är gjord i gummi. Jag trodde det var av porslin eller nått..

  Jätteful men samtidigt ganska rolig.. Inget jag skulle vilja ha hemma. Men jag hade inte kunnat låta bli att känna på den om jag stött på den.
  Denna vita var ju finast av de tre färgerna iaf. Den bruna såg bara hemsk ut.

  Priset är ju dock helt galet.. hehe.. Undra hur många dom får sålt..

 • Eva (kramgo_72) skriver:

  Verkar inte vara så skön att gå på, som en vanlig fäll är… Och priset gör ju också att man ryggar tillbaka.

  Kram

 • Marge skriver:

  Underbar! Vill ha – men inte till det priset, förstås.

 • Karl skriver:

  Att älska eller hata.

  Grymt cool enligt mej.

 • Oprivat skriver:

  Gud vad snygg! En gräddbjörn.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.