Annons

Modern auktion

Har ni sett Lauritz.com? En skandinavisk sida som auktionerar ut moderna möbler, där man kan lägga bud på designklassiker som exempelvis Arne Jacobsens sjuanstolar från Fritz Hansen? Vilken idé och vilket vattenhål för oss som gärna vill fynda bra kvalité till låga priser.

25594-1667
Foto: Lauritz auktioner

Kategorier:

Kommentarer

 • gagga skriver:

  Tack för tipset! Kändes fräschare än Tradera.

 • Camilla skriver:

  Jag vet inte om jag vågar klicka på länken.. Auktioner kan bli farliga 😉

 • ida skriver:

  tänk på att det tillkommer 17% bara, så det blir itne alltid så billigt (men oftast billigare än i antikaffärer förstås)

 • Lena skriver:

  Hej och tack för en jättebra sida! Jag brukar läsa men har aldrig skrivit förr. Eftersom jag fölt ett antal auktioner på lauritz måste jag bara påpeka att det dessvärre inte är speciellt billigt. På populära klassiker som sjuanstolen och superellipsbordet är priserna ganska höga. Möjligtvis kan man hitta renoveringsobjekt till lägre pris (men då måste man fixa en del själv…). Visst är det trevligt att surfa på lauritz MEN räkna inte med att fynda utan bjud med sunt förnuft. (För min del blev det nya sjuanstolar istället. ;-))

 • Rakimou skriver:

  En av mina favoritsidor.. Hittar alltid massa fina grejer där! Om inte annat för inspiration. Man kan ju tyvärr inte köpa allt..

 • Rakimou skriver:

  En av mina favoritsidor.. Hittar alltid massa fina grejer där! Om inte annat för inspiration. Man kan ju tyvärr inte köpa allt..

 • Freddo skriver:

  Ida: Varför tillkommer det 17%?

 • jessica skriver:

  ah,tack för tipset! Där måste jag kolla!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.