Annons

Mikael Ling

Om du har möjlighet, ta chansen att se utställningen Ung 06/07 där bland annat Mikael Lings fåtölj Bourgogne visas. Utställningen visas på flera större mässor samt på Formdesigncenter i Malmö. För turnéplan, exakta visningsdatum och mer information klicka här.

25594-1633
Foto: Ung 06/07

Kategorier:

Kommentarer

 • Monica skriver:

  Häftig fåtölj, ser skön ut tycker jag

 • Johnny skriver:

  Min kompis! Micke du är grym! Som nackdel kan sägas att den tar ganska stor plats =)

 • Salle skriver:

  Jag har alltid drömt om att sitta i en blomma. Tyvärr tar den lite mycket plats, men det är den värd.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.