Annons

Men du har ju hela helgen på dig…

Alla som någon gång har skrivit uppsats vet vilket fantastiskt ångestfyllt uppdrag det kan vara, speciellt under slutfasen, dagarna innan man ska lämna ifrån sig sin lilla bebis till tryckeriet. För er som inte har upplevt det kan jag bara beskriva känslan med ett ord: overload. Bloggen får därför vila ett par dagar medan jag arbetar med uppsatsen. Nu är det sista rycket som gäller. Jag återkommer på måndag med nya friska tag. Ha en riktigt trevlig helg så länge!

25594-1660

Kategorier:

Kommentarer

 • FinaM skriver:

  Skickar lycka till kramar!

 • Anna skriver:

  Det märks att det är maj – tentaångesten ligger som täta moln!

  Lycka till kära du!!

 • gagga skriver:

  Uj så jobbigt sånt kan vara o så oändligt skönt när det är gjort. Risken är att luften går ur en efteråt. Men jag har genom kommentarer hos dig förstått att du har fått jobb o att flytt o nya utmaningar väntar. Förstod väl att du skulle få jobb direkt. Vi som följt din fantastiska blogg är inte förvånade.
  Kör hårt under helgen o återkom med blogg när du känner att det är läge igen.
  Förresten blev jag lite ilsken å dina vägnar häromdan när jag i Nya Wermlandstidningen läste att nån snott ditt Husmusen som firmanamn. Denna husmus sålde fula sexleksaker.

 • Jenny skriver:

  Lycka till med uppsatsen! Jag håller med Anna. I maj brukar man dessutom var lite skoltrött eftersom det är sommar i luften hihi 😉

  Gagga: Jag har också noterat den andra husmusen när jag googlade. Jag råkade gå in på dess hemsida när jag letade efter denna blogg O_o

 • AnnicaB skriver:

  Vill också önska lycka till! Glöm nu bloggen och plugga på!!!

 • Beauty Princess skriver:

  Jag vet precis hur det är! Går upp med min D-uppsats om 2 veckor ungefär och har just skrivit klart den men ska på en sista opponering innan slutseminariet på måndag. Det är aldrig kul att lämna ut sin ”bebis” (som det ju verkligen blir) för andra att kritisera =( Lycka till med din, jag ser fram emot roliga inlägg på bloggen när du är klar.

 • Sussie skriver:

  Lycka till med det sista pillandet. Natten innan vår uppsats gick till tryck satt jag till klockan 4 på morgonen med saker som word inte ville det jag ville!

  PS:Betygskommitteen verkar vara på bra humör i vår!

 • Camilla skriver:

  Jag vet exakt hur det känns.. =) Hoppas det går bra för dig!

 • emma L skriver:

  Jag håller tummarna så gott det går medan jag pillar och redigerar och grejar med slutet i min egen!

 • Linnea skriver:

  Jag har aldrig skrivit någon större uppsats, men tycker det är lite småjobbigt redan med 5-poängsuppsatser så förstår dig lite i alla fall! Tror du kommer göra ett toppenjobb och om du kan/vill så är jag lite nyfiken på att läsa mer om uppsatsen sen, vad ni har kommit fram till för slutsatser osv. 🙂
  Stort lycka till i alla fall!

 • Elenore skriver:

  Lycka Till!!

 • Lilla Spöket skriver:

  Det enda jag kan säga är att jag vet precis hur det känns, precis… Håll hårt i hatten och få inte sista minuten-panik, det blir bara fel då!

 • danne skriver:

  Frida: För att fira att allt kommer gå bra så bjuder jag på pannkaksfrukost på bloggen. Även om det är stressigt så behöver du ju äta lite också. Hela länklistan inbjuden (du fick dock ett nytt namn eftersom jag tycker husmusen inte riktigt beskriver dig och din blogg. Välkommen över!

  …och Lycka till!!!

 • Linda skriver:

  Lycka till!! 🙂

 • Jessica skriver:

  Vet precis hur det är! Lycka till!
  Vi satt faktiskt igår och skämtade om ”Du har ju hela helgen på dig…”. Från någon reklam.. men vi kom inte på vad det var reklam för. Vet du? Lotto?
  Kram och lycka till!

 • Linda V skriver:

  Huvva vilken ångest. Jag skickar en säck med arbetsdisciplin! Å andra sidan tror jag att du har ganska gott om det!

 • Birgitta skriver:

  Jag önskar förstås lycka till som andra andra, jag tror att det går bara finfint men en lyckospark är väl aldrig fel *spark* Kram!

 • Mams skriver:

  Jag förstår precis hur du har det- det var dock några år sedan som jag skrev min uppsats.
  Lycka till!
  Kram Mams

 • Ida skriver:

  Oh lycka till!

 • danne skriver:

  Frida: Jag vill bara förvarna dig. Pannkaksfrukosten urartade till en bloggfest. Grymt mycket folk och värsta draget på det nystartade bloggbandet. Dessutom är det flera som frågat efter dig bland kommentarerna. 😉 Vad vore väl bättre sätt att fira inlämningen än att gå på bloggfest?!!! Varmt välkommen igen!!

  (Ps: det låter kanske lite knäppt men du kommer förstå om du kikar över till min blogg)

 • Frida skriver:

  Oj! Tusen tack för alla lyckönskningar. Det har gått bra, men varit otroligt tröttsamt. Skulle behöva åka på en liten minisemester för att vila upp mig efter den här helgen, nu är det bara opponeringar kvar sen är jag klar med skolan. Och vadsom händer efter det, med mig och med bloggen, ska jag berätta mer om i veckan.

  Danne:
  Pannkaksfrukost? Hm. Låter spännande 🙂 Måste kika.

 • Merideth,Merideth skriver:

  Hi people! Great job! Would you please also visit my homepage?

 • Glass,Glass skriver:

  Awesome site! Design is great! Visit my sites, please:

 • Glass,Glass skriver:

  Awesome site! Design is great! Visit my sites, please:

 • Mikaelmari skriver:

  Really useful website. Hope you succeed in keeping out the spammers.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.