Annons

Malin Lundmark

Den svenska designtalangen Malin Lundmark ställde nyligen ut på möbelmässan i Milano där hon visade upp sina senaste tillskott i produktportföljen. Jag fastnade för dessa två blomstermönstrade härligheter. En skål och en krok formade av vitlackerade blomblad i stål. Jättesnyggt! Det gör mig extra glad att hon är född i Skellefteå. Go Norrland, go!

25594-1605
Foto: Emma Nilsson

Kategorier:

Kommentarer

 • Ida skriver:

  Jag kan bara hålla med dig. Krokarna tyckte jag bäst om.

 • Jonna skriver:

  Läckert!! Var kan man köpa dessa?

 • Mjuk skriver:

  Hej, jag undrar om Exmez Gardening finns att köpa någonstans i en butik i Stockholm, och inte bara på nätet? Tack för en kanonbra blogg!

 • Linda skriver:

  Snyggt! 🙂
  Såg du förresten Homestyling igår? Jag gillade tavlorna och sänggaveln hon gjorde, ursnygga! 🙂

 • Frida skriver:

  Jonna:
  Jag mailade Malin och frågade, de finns ännu inte i storskalig produktion men krokarna kan i nuläge köpas direkt av henne (de kontaktuppgifter jag har är: [email protected] eller [email protected]) till ett pris av 130:- /styck

  Linda:
  Jag var på kick-off med jobbet igår från kl. 15-23 och spelade Lazerdome så jag missade Homestyling. Berätta mer om tavlorna och sänggaveln, jag blir nyfiken!

 • Mjuk skriver:

  Ok, jag antar att inget svar betyder att du inte vet.

 • Frida skriver:

  Mjuk:
  Oh förlåt jag missade din kommentar helt, mycket att göra idag så jag är lite förvirrad! Om du mailar Ezmez kan de säkert skicka en lista på närmaste återförsäljare: [email protected]

 • Linda skriver:

  Det går i repris i morgon kväll, om jag inte minns fel. I vilket fall som helst så är den ena tjejen formgivare och ritade ett mönster med en massa cirklar och målade tavlor helt beiga (eller vad det nu var för färg). Sedan fixade hennes pappa mönstret i trä och hon la dem på tavlorna och spraymålade så att mönstret även kom på tavlorna fast bakvänt och väldigt snyggt – svårt att förklara känner jag. De stora mönstrena i trä använde hon som rumsavdelare och sänggavel och tavlorna hängdes upp. Jättefint tyckte jag! 🙂

 • Carolina skriver:

  Jag håller med, gillar krokarna skarpt! Och självklart hejar vi på Norrland! Heter man Lundmark är sannolikheten väldigt stor att man kommer från Skellefteå, har jag förstått =)

 • Matilda skriver:

  Krokarna var jätte balla! Snyggt på en enfärgad vägg!

 • Matilda skriver:

  Krokarna var jätte balla! Snyggt på en enfärgad vägg!

 • Linda V skriver:

  Namnet kändes himla bekant! 🙂 Jag tyckte påsmuggarna var finurliga!

 • Therese skriver:

  Ahh vilka underbara krokar! Och skålen var så fin! 🙂 Det ligger högst på min ”vill ha” lista just nu! Vet du kanske vad skålen kostar också?

 • Frida skriver:

  Skålen är inte i produktion än så hon hade inget pris på den.

 • Anna skriver:

  Aha – hon gör inte bara fina grejer, hon är dessutom gammal arbetskamrat till mig – I Skellefteå såklart. 🙂

 • Mario Salimon skriver:

  Malin. Have you been an exchange student in michigan in 82? I was running a list of people I met then and found your name. If positive, please write to [email protected]
  Best regards from Brasil

 • Erlandklara skriver:

  This is a very interesting website, I have added it in my favourites. Keep up the good work.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.