Annons

Kragh Rosenberg

Kragh Rosenberg är ett danskt textilföretag som grundades 2004 av Mette Louise Kragh och Anne Rosenberg. Grace på Design*Sponge skrev om dem häromdagen med anledning av att Tivoli tagit in deras mönster och nyheter för 2006. Visst är den gula färgen somrig och fin?25594-1708
Foto: Kragh Rosenberg

Kategorier:

Kommentarer

 • m skriver:

  Ååh vad fina kuddar… skulle vara såå fina i min soffa i sommar!

 • Jonna skriver:

  Åååå så fina. Instämmer med ovanstående inlägg!

 • W skriver:

  Jag gillar dem skarpt! Jättefin design och härliga mönster!

 • Aleksanderklara skriver:

  Very nice site. Well laid out.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.