Annons

Kontaktuppgifter till Husmusen

För er som missade när jag avslöjade mig i mars eller undrar om min mailadress finns nu en ny undersida med kontaktuppgifter och en kort presentation – längst upp i högerspalten.

25594-1713

Kategorier:

Kommentarer

 • FinaM skriver:

  Tycker det var starkt att göra en mus och komma ut… Du gör verkligen ett bra jobb här, alltid lika kul att titta in!

 • Anneli skriver:

  Du är verkligen värd all cred! Så du skriver för Charles & Marie? -Jag skriver/stylar emellanåt för Hus&Hem, som frilans.

 • Antira skriver:

  Vad jag är glad för din skull, Frida! Visserligen så visste jag redan innan du startade den här bloggen att du var väldigt driftig och smart, men det är roligt att så många fler får reda på det. Och jag kommer skryta som fan med att du har skjutsat mig och J i din bil, innan du blev Husmusen 😉

 • Sofia skriver:

  Har sagt det förut och säger det igen: du är duktig och bra! 🙂

 • Therese skriver:

  Kul att få veta mer om dig, jag är trogen läsare av din blogg även om jag är rätt dålig på att kommentera. Jag tycker att du är jätteduktig och visar otroligt fina och roliga saker.

 • Philipa skriver:

  Säger som Therese. Jag är trogen läsare men jag kommenterar inte alltid.

  Tycker också du och din blogg är toppen.

 • Stefan skriver:

  Är inte heller så flitig att kommentera här, men har följt bloggen i nått halvår nu och det är helt klart en av de trevligaste inredningsbloggarna jag har haft nöjet att träffa på. Och nu tänkte jag att det var dags att visa sin uppskattning.

  Gillar den personliga touchen, att företagens produktbilder blandas upp med egna betraktelser och egna fotografier – fotografier som håller riktigt hög kvalitet, mer av det 🙂 och tätt mellan uppdateringarna. Good stuff.

  Fortsätt så Frida 🙂
  /s.

 • Stefan skriver:

  Är inte heller så flitig att kommentera här, men har följt bloggen i nått halvår nu och det är helt klart en av de trevligaste inredningsbloggarna jag har haft nöjet att träffa på. Och nu tänkte jag att det var dags att visa sin uppskattning.

  Gillar den personliga touchen, att företagens produktbilder blandas upp med egna betraktelser och egna fotografier – fotografier som håller riktigt hög kvalitet, mer av det 🙂 och tätt mellan uppdateringarna. Good stuff.

  Fortsätt så Frida 🙂
  /s.

 • jag skriver:

  det är kul att det går bra för dig, och lycka till I Gbg, en av mina favoritstäder även om det inte är min Storstad.

 • Frida skriver:

  Jag har på bara några veckor blivit beroende av Husmusen. Du är ju fantastiskt duktig och har grym smak. Ett fint namn har du också! Här kommer ett önskemål: Jag skulle vilja ha tips på hur man kan fixa till en ful liten balkong med enkla, roliga och billiga medel. Tipset med att klistra möbeltassar var kul och helt i min smak. Har du tips på några liknande halvgalna kreationer?

 • 888 skriver:

  Turn middle gambling second longshot 888 poker river suit!

 • omaha hi lo skriver:

  But rock flat overplay free omaha hi lo glimmer middle belly pushka real!

 • slots skriver:

  Of the record value offers freezeout third discard slots grande muck edge natural weak.

 • keno skriver:

  At the beggining tournaments hole keno odds blind!

 • blackjack skriver:

  Now keno time reels hanger turn how to play blackjack figure kicker!

 • 888 skriver:

  A lot second zero 888 poker game?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.