Annons

Home Tweet Home

Jag ser dem överallt  i inredningssammanhang just nu, i mönster, broderier och på screentryck. De söta små fåglarna. Finska aarikka har gjort en hel serie som inkuderar allt från smörknivar till koppar. Lovisa, det var ungefär det här jag menade när jag försökte beskriva "feta" fåglar.
25594-1671
Foto: aarikka

Kategorier:

Kommentarer

 • Sara skriver:

  På HDK:s julbazar vimmlade det också av fåglar. En kompis hävdade att det måste vara pga fågelinfluensan. Helt plötsligt har fåglar ett helt nytt symbolvärde.

 • Melinda skriver:

  ”Dina bröst är som tjocka små talgoxar”.. eller.. hur var det nu igen?

 • Sofia A skriver:

  Åh, jag älskar Aarikka. När jag gick på högstadiet var det de örhängena man skulle ha för att vara hipp. Stora, trä och Aarikka! 🙂

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *