Annons

Hagabohag

Om du gillar naturmaterial borde du kolla in det svenska företaget Hagabohag. De säljer inredningsprodukter och barnartiklar i  lin och bomull med söta broderier, applikationer och tryck. De riktar sig i huvudsak till butiker men driver också en liten webbshop för privata kunder.

25594-1704
Foto: Hagabohag

Kategorier:

Kommentarer

 • Så ett kort reklamavbrott…

  Läget är fortfarande kaotiskt i det jordbävningsdrabbade Pakistan. Bara för att omvärlden ser åt andra håll, åt nyare katastrofer, innebär inte det att lidandet i landet upphört.

  Solidaritetsbloggen samlar nu in pengar till PLAN Sveriges arbete i Pakistan. Kom med oss. Din insats gör nytta!

  https://delameddig.blogspot.com

 • Cia skriver:

  Oj vilka fina saker, när jag började renovera om i mitt hus bestämde jag mig för att i så stor utsträckning som möjligt bara köpa saker till mitt hem i naturmaterial och måla och tapetsera i naturens färger, för mig är dom färgerna vitt-beige-brun-och grönt förekommer ofta i mitt hem.
  inget plast alltså

 • saravillfara skriver:

  *suck* vill ha!

 • W skriver:

  Fint! Och barnsaker också såg jag – bloggvänligt för min del :-). Tack för tipset!

 • Anneli skriver:

  -I’m in! (redan vaknad och fotad)

 • petra skriver:

  hej – hittade hit genom flitigamyranAnneli – och ville bara säga att din blogg verkligen är härlig! Så fräsch och inspirerande! Kul…

 • telma skriver:

  Fråga till husmusen
  I tv4 studio för efter tio finns det två ursnygga fotöljer i mörk rotting med stålunderrede. Snälla hjälp mig med var dessa kan komma ifrån!

 • Camilla skriver:

  Där var ju en hel del fint 🙂
  Knäpp som hag är så poppar en hel del julpyntstankar upp i huvudet på mej.. Ja, jag vet.. kanske liiite för tidigt ute 😉 Men den där påsen för nötter var ju superfin. En sån måste jag nog ha 😉

  Och badrumsmattorna var ju jättefina.. och billiga 😀

 • M skriver:

  Frida: Det där du tipsade om tidigare, att tidningspapper skulle vara bra för att få bort lukt i matlådor, hur gör man rent praktiskt med tidningspapperet då? Lägger man tidningspapperet bara där i burken?

 • Frida skriver:

  Telma:
  Jag ska hålla utkik, återkommer om jag kan hjälpa dig med detta.

  M:
  Jag vet faktiskt inte, men av bilden att döma ser det ju ut så. Stod det inte något i texten på Real Simple? Min tolkning är att det ska funka som så att man lägger in papperet, stänger locket och låter det dra över natten. Vi får testa och se om det funkar helt enkelt, hör gärna av dig med en liten lägesrapport 🙂

 • Vicke skriver:

  Fanns inte så mycket i webbshopen och jag blev så förtjust i flera av deras kuddar vet du vart de har återförsäljare ?

 • Anna skriver:

  Telma:
  Om jag fick chansa utan att ha sett stolarna skulle jag gissa på DIS inredning, länkar dit dig.
  https://www.disinredning.se/prod_vardagsrum/index.html
  Kan det vara något sånt du letar efter kanske?

 • Anna skriver:

  telma.
  såg att länken inte gick direkt till stoeln jag menade. men du får bläddra bland bilderna nere på sidan så står det en stol där på en bild helt solo som jag menade

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.