Annons

Futuristiska utemöbler

Under designveckan i New York som hölls alldeles nyligen visades flera prototyper på framtida utemöbler upp. Bland annat Johnlouis Petitbons futuristiska fåtölj i polupropylen som tål både regn och väta samt Alexander Moronnos vågformade träbänkar. Häftiga, men i vilken trädgård passar de? Klicka här för fler nya möbler och framtida utomhustrender.

 25594-169425594-1695
Foto: Cool Hunting

Kategorier:

Kommentarer

 • AnnicaB skriver:

  Oj, oj. De utemöbler vi köpte igår i teak och svartlackad aluminium känns helt plötsligt som ett fegt och konventionellt val 🙂 hehehe

 • Cicci skriver:

  Soffan påminner om denna: https://www.lyx.com/products_topografi.html som också går att ha utomhus. Älskar formerna på den!

 • Ingevilde skriver:

  Enjoy your website very much. Good job!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.