Annons

Escape Home

Igår eftermiddag lämnade jag in min sista skriftliga uppgift till universitetet, för den här terminen och förhoppningsvis för en lång lång tid framöver. Nu vill jag mest vara utomhus och ta itu med den trädgård vi har fått i och med flytten. Svenska Escape Home har flera underbara prylar för utomhusbruk. Bla. den här fåtöljen som syns i inredningstidningarna just nu. Läcker!

25594-1698
Foto: Escape Home

Kategorier:

Kommentarer

 • SANDRA skriver:

  Åh vilken fantastisk länk till Escape!

 • sofie skriver:

  ah, på senare tid har jag blivit sugen på att ha en trädgård att pyssla i.. ( : den som väntar på ngt gott. . . tss.

 • sofie skriver:

  – och Grattis till sista inlämnandet och arbetandet i skolan!! kan tänka mig att det känns alldeles alldeles underbart! ( :

 • Linda skriver:

  Så skönt! 🙂 Är det lönt att fixa med trädgården, blir det inte en flytt till hösten? 😉

 • Frida skriver:

  Sandra:
  Kul att du gillar länken, butiken är helt lovely!

  Sofie:
  Tack, det känns superbra 🙂 Och man kan alltid odla på en balkong om inte annat, eller i köksfönstret. Det finns en bok som heter Cityodlingar, som handlar om just det. Ett litet tips på sommarläsning om du trånar efter jord att påta i! 🙂

  Linda:
  Lönt att fixa? Oh well, du frågar fröken överskottsenergi – så javisst! 🙂 Vi ska ju bo här hela sommaren. Inte kan vi ha en skräpig uteplats i två månader om det bara är ett par dagars arbete som krävs för att vi ska kunna njuta av den till fullo under juni och juli 😛

 • Maria skriver:

  Å vad skönt det måste kännas. Minns själv hur det kändes när jag lämnade in min sista uppsats, så befriande! Njut av solen (om den nu kommer) och trädgårdspysslandet!

 • Linda skriver:

  Haha, nej det har du rätt i. Om det bara är det som krävs så. 🙂 Ska du inte göra något alls i sommar?

 • Camilla skriver:

  Härligt med en liten trädgård att påta i 😀 Man blir ju inte avis eller så.. 😉

 • Frida skriver:

  Linda:
  Jodå, nog ska jag jobba alltid. Men bara i sex till sju veckor, beroende på hur lång till mitt uppdrag tar. Jag har fått ett arbete på Umeå universitet, vid Enheten för näringsliv och samhälle, med en utredning kring deras examensjobbsdatabas. Gjorde ett liknande jobb förra sommaren, jättekul och trevliga jobbarkompisar. Här i norrland går ju solen aldrig ner på somrarna så det lär bli många härliga kvällar på uteplatsen efter avslutad arbetsdag.

  Camilla:
  Efter någon timmes arbete på knä (med att rensa mellan plattor) tror jag inte du är lika avis 🙂 Shit pomfritt som någon sa, det är mycket jobb med det.

 • Camilla skriver:

  Vill man ha det fint får man lida pin.. 😉 Tänk på de varma mysiga kvällarna där ute så går det nog lättare..

  *fortfarande avis*

 • Bohelen skriver:

  Hi! Your website is really interesting! I like it!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.