Annons

Egonamnam

Jag är inte mycket för att skryta men det här gjorde mig så glad så jag kan inte låta bli att pipa lite av glädje. Läsarna Sara och Lena har fotat och uppmärksammat mig på två notiser om Husmusen, en i Plaza Interiör och en i Metro Bostad som båda uttryckt sig positivt om mitt bloggande. Tusen tack! Sån uppmuntran betyder mycket. Klicka, på bilderna om du vill läsa.

 
Foto: Sara och Lena, bilder på uppslag från Plaza Interiör och Metro Bostad

Kategorier:

Kommentarer

 • Anna Södercrantz skriver:

  Du är otroligt duktig och det är superkul att du uppmärksammas för det jobb du gör!
  Sug i dig av berömmet och ha en trevlig helg!

  Mvh Anna

 • SANDRA skriver:

  Men grattis, jättekul! 🙂

 • W skriver:

  Jag såg det i Plaza! Vad roligt! Du förtjänar beröm!

 • Malin skriver:

  Klart att du får skryta lite! Du förtjänar allt beröm och ska vara stolt!

 • AnnicaB skriver:

  Du förtjänar all cred!

 • mallan skriver:

  Det är klart du ska skryta lite 🙂

  Det är du värd!

 • lina skriver:

  jag hittade dig genom dn bostad. mycket bra blogg!

 • Annika skriver:

  Det är bara att hålla med; Du är superduktig!

 • saravillfara skriver:

  Ah, har Metrobostad också uppmärksammat dig, vad kul! Det gjorde dom rätt i!

 • saravillfara skriver:

  Min tur att tacka (nu fick ju jag vara med på ett hörn i din blogg, vad snällt!).
  Så Metrobostad har också uppmärksammat dig, det gjorde dom rätt i!

 • saravillfara skriver:

  var ju inte meningen att skicka två kommentarer om samma sak…f´låt!

 • Linda skriver:

  Grattis!!! Så roligt för dig. 🙂

 • Frida skriver:

  Tack, tack 🙂 Det är verkligen jätteroligt! Me so happy. Trevlig helg på er allihopa.

 • Camilla skriver:

  JA! Jag blev så glad när jag öppnade min Plaza igår och såg att de skrivit och bästa bloggen!

 • Malin skriver:

  Kan inte mer än hålla med! Tack för en trevlig, mysig och underhållande blogg. Det är riktigt kul att läsa varje dag och man blir verkligen inspirerad! Och lycka till med uppsatsens!

 • Camilla skriver:

  klapp klapp! jag kan bara stämma in i det notiserna säger..

 • Sussie skriver:

  Påtal om ditt kändiskskap så kan jag berätta!

  Förra onsdagen var jag och en kär barndomskompis ute i pubsvängen och som det går när vi är ute så är vi ganska överförfriskade när vi går hem. Jag vet att jag pratade om dig och din blogg under kvällen. Så kommer torsdagmorgonen och jag är ganska trött. Min sambo ska åka till jobbet i vanlig ordning, och som vanligt kommer han in till mig med tidningen. Denna morgon var dock annorlunda. Han håller i tidningen med en viss sida och säger exalterat (som om jag inte redan visste)
  – Det finns ju en Husmus, kolla hon är med i tidningen, den där husmusen som du har pratat om, det är ju en person =)

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.