Annons

CC10 från MoMA CC++ till ICFF

Det låter som rena grekiskan men det är kortfattade nyheter från danskarnas designevents. Danish Crafts jubileumsutställning CC10 (som är en samling av den kollektion man tagit fram för att fira sina 10 år i branschen) flyttades nyligen från MoMA’s (Museum of Modert Art’s) butik i Soho där den kallades CC++ och intog scenen på ICFF i New York alldeles nyligen. Puh man blir matt av alla förkortningar. Hyllad blev den i vilket fall, speciellt för de nytänkande idéerna. På bilden ser ni en vacker vas gjord av textildesignern Mette Kargo Hvid

25594-1709
Foto: Danish Crafts

Kategorier:

Kommentarer

 • Camilla skriver:

  Den är fin den vasen.. en sån hade man inte tackat nej till 🙂
  Jag gillar ljushållarna i glas också. Ser ut som dom är gjorda av smält socker.. 🙂

 • gagga skriver:

  Så smart o snygg vas. I gummi!!! Vissa blommor kan man ju inte placera tillsammans i samma vas annars (pga att vissa t.ex. påskliljor, utsöndrar sekret som tar död på de andra)

 • Rikardjohanne skriver:

  I really enjoyed it. You have done a great job.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.