Annons

Åhléns pressvisning hösten 2006

Åhlens Home satsar stort inför hösten 2006 och lanserar massor med fina produkter i år. Här ser ni några bilder från deras senaste pressvisning. Min tidigare gissning om de brokiga och kulörta 70-tals mönsternas revival och den sirliga barockens återkomst tycks stämma ganska bra. Kul! På bilden längst ner, i det vänstra hörnet, syns även höstens tapetkollektion, där min favorit är medaljongtapeten Eliza med mönster i guld. Extremt, men varför inte?

25594-1674
25594-1675
Foto: Foto: Citat Digitized – Carina K-H för Åhléns

Kategorier:

Kommentarer

 • Frida Wikström skriver:

  Hejsan Husmusen!
  Som gammal klasskamrat på universitetet vill jag bara säga att du har en helt underbar inredningsblogg!! Kollar här titt som tätt men just nu är jag ute efter mallar som man kan måla egna väggdekorationer av med hjälp av projektor, helst blommönster. Har du möjligtvis något tips på var jag kan hitta det? Lycka til med allt, kram FRIDA.

 • SANDRA skriver:

  Snyyyyggt!

 • Pernilla skriver:

  men guuud va mycket snyggt! hoppas bara lite av sortimentet kan leta sig till Karlstá!

 • Camilla skriver:

  Mmmm.. snyyygt!! 😀
  Det verkar bli mycket draperi (eller vad man kallar det) med tunna trådar också..(?) Tänkte på det svarta som hänger ner.. Fast det kanske är ett tunnt tyg..?
  Iaf. på indiska har jag sett jättefina draperi av trådar som man kan ha som gardiner 😀 Är liiiite sugen faktiskt 😉

 • Bloggblad skriver:

  Mönstren ger helt klart 70-talskänsla, men i mitten av 60-talet var vi alla klädda i svartvitt, op-mönster. Har för mig att det gick snabbt över. Och det var väl tur, för mina ben gjorde sig inte i schackmönstrade strumpor…:)

 • Lina skriver:

  Alla tallrikarna var jättefina! Vill ha!

 • Sophie skriver:

  Me like allt det där svarta!:)

  Mvh Sophie♥
  http://www.sophisticatedsophie.se

 • Ninna81 skriver:

  Åh, jag bara måste ha de vita tallrikarna med blommorna på sidan!

 • Hanna skriver:

  Me like!

 • gagga skriver:

  Snyggt, men hoppas att det mörka är svart o inte brunt. Klarar inte av en brunblommig era igen.

 • Cecilia skriver:

  Finfina grejer!:)

 • Frida skriver:

  Visst är de fina!

  Gagga – de finns i både brunt och svart – men en hel del är brunt 🙂

 • danne skriver:

  Frida! Hur gick inlämningen? hoppas att det gick bra! //danne

 • Sofia skriver:

  Hur länge måste man vänta på att dessa underbara ting ska komma ut i affärerna? Måste säga att jag är helt såld på de där svarta kuddarna och lampan med medaljongdekoration.

 • emma L skriver:

  Mmm…. snirkliga blommor på fat. Jag vet vad jag vill äta sommarens alla efterrätter på!

 • Malin skriver:

  Måster erkänna att jag gått på den nya trenden oxå 🙂 Känner att hela kroppen skriker: vill ha vill ha! Gillar tallrikarna och kuddarna!

 • Saga skriver:

  Me like!!!

 • Jenny skriver:

  så mycket fint 🙂

 • Tess skriver:

  Å vad mycket fint! åhléns har verkligen ryckt upp sig.

 • AnnaK skriver:

  Just det där såg jag nästan ÖVERALLT igår när jag var i Stockholm för lite shopping. Snyggt! Håller med Tess; Åhléns har verkligen ryckt upp sig! =)

 • cat skriver:

  är det bara jag som tycker att den här trenden är överspelad för länge sedan? är redan trött på den!

 • Alltljuspåmig skriver:

  Åh, va mycket snyggt. Mycket svart och vitt=snyggt. Jag gillar Åhléns, tycker om att gå runt i deras varuhus, brukar finnas mycket fint.

 • imelda skriver:

  I have to visit this store one day! gorgeous pieces!

 • Sussie skriver:

  Jag vet inte om jag kanske är speciellt negativ ikväll (tror redan att jag börjar annama min negativist kontorskamrat), men jag tycker att det känns lite som yesterday news över det hela? Jag gillar verkligen mönstren men till höst -06 känns det som att jag vill gå något steg längre.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.