Annons

Tapettavla

Rebecka hörde av sig och ville ha fler tips på väggdekorationer. Jag har inga egna på lager men för er som inte har sett det här pysslet redan kan jag tipsa om Camillas tavla, som är gjord av Åhléns nya tapeter "Fjäriln vingad". Enkel men väldigt fin!

25594-1582
Foto: Camilla

Kategorier:

Kommentarer

 • Sofia skriver:

  Snyggt. Såg ett tips i en tidning om tygtavlor men detta var ju ännu snyggare. Har någon bra koll på vart man kan hitta panåer, tittade på clas ohlsson men de hade bara små (här iaf). Undrar för övrigt om de där dekorationerna ”candiy”, vart går de att få tag på?

  /Sofia

 • Saga skriver:

  Camillas tavla blev jättefin!! Och det är så stilrent när mönstret är så där diskret mot bakgrunden. Bra smak!

 • Annika skriver:

  Jättefin! Så enkelt, så snyggt! Ett bevis på att alla kan ha snyggt på väggarna – behöver inte kosta mycket.

 • Sigrid skriver:

  vackert.

 • Maria skriver:

  Men gud vad fint, det där klarar ju kanske till och med jag om jag får mig en stor häftapparat. Eller har hon limmat?

 • Pernilla skriver:

  mums vad fiint! Jag har länge suktat efter den där tapeten på Åhlens men inte vetat om jag har velat pryda en hel vägg med den… Absolut ett bra tips som tavla över sängen i mitt romantikinspirerade sovrum:)

 • månbarn skriver:

  Riktigt fint, precis så där stilrent som jag gillar det.

 • Annie skriver:

  Åh, snyggt…tapeten är underbar, jag har tänkt tapetsera en fondvägg av den i mitt sovrum.

 • Camilla skriver:

  Maria: Tapeten har jag limmat på en spånskiva. Hade dock bara trälim hemma så det blev lite buckligt på sina ställen. Det blir nog bättre med tapetklister istället.

 • Lena skriver:

  Jag gjorde samma sak för några år sedan med en tapet som jag hittade hos mormor, turkos och smalrandig, jättefin! Ett tips är att även stryka lim på baksidan av träskivan för efter ett tag böjer sig skivan av fukten… Jag gjorde det inte så min tapet-tavla buktar in lite på mitten, men den funkar ändå

 • Rebecca skriver:

  Tack så mycket! Jag skulle vilja ha en gigantisk väggdekoration över en hel vägg, som nu är tom. Det här kan ju vara ett alternativ!

  //Rebecca

 • Ninen skriver:

  Jag såg på Tv att dom limmade tapet på en frigolitskiva, har inte testat, men det verkar vara en god idé. Lätt materail som inte böjer sig – om man tar en kraftig skiva (finns på Byggmax)!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.