Annons

R.O.O.M

Jag gillar verkligen inredningsbutiken R.O.O.M. Att de dessutom säljer produkter från brittiska Habitat gör inte saken sämre. Men, deras hemsida är inget annat än H.E.M.S.K. Långa laddningstider och krävande navigering. Me not like. De har fått in flera vårnyheter nu men det är inte lönt att söka via nätet, jag rekommenderar ett besök i någon av deras fina butiker på Alströmergatan 20 i Stockholm eller Magasingatan 3 i Göteborg istället.

25594-1583
Foto: R.o.o.m

Kategorier:

Kommentarer

  • Camilla skriver:

    Tänk om det hade funnits en butik i Helsingborg eller Malmö också…

  • Ida skriver:

    Det var längesedan jag var på R.O.O.M. Det ligger lite avigt i Göteborg man springer inte riktigt bara förbi utan får tänka på att gå dit ibland. Tack för tipset.

  • W skriver:

    Ja, R.O.O.M upplevs bäst på plats! Jag är en ”R.O.O.M-oholic” och insuper gärna inspiration på Alströmergatan när tillfälle gives :-). De hade en mycket informativ sida när de hade nätshopping, men nu finns det mycket övrigt att önska…

  • W skriver:

    Förresten – som ett bra exempel på hur en butik kan presentera sig på nätet. Ta en titt på Svenskt Tenns (www.svenskttenn.se) föredömliga sida! Bra produktinformation och fina bilder!

  • lolita skriver:

    Åh jag älskar R.O.O.M! Förr hade de världens finaste röda soffa som var enorm och hette Bobbo och nu kommer jag aldrig mer kunna hitta någon som kan mäta sig med den.. 🙂

  • Emma skriver:

    Kan bara hålla med! Älskar butiken på Alströmergatan i Stockholm och går dit så ofta jag kan bara för att bli inspirerad. Men sajten är bedrövlig! Idag borde inget företag behöva ha en så totalt användarovänlig sajt.

  • ULLiS skriver:

    Älskar den affären!!! 🙂

  • Saga skriver:

    Mitt ”måste besöka” i slutet av maj när vi reser ner till Stockholm för att se Springsteen. Vi ska ”göra” söder, och där finns B.Ä.S.T.A affären!!

  • Krämbulle skriver:

    Ett tips till Saga bara, om du skall titta in på R.O.O.M så är mitt tips att inte bara ”göra” Söder utan även leta dig utanför Söder eftersom R.O.O.M ligger på Kungsholmen…

    Håller dock med övriga om att det är en trevlig affär och Habitat sortimentet är trevligt även det!

    /Johan

  • Estelle skriver:

    Älskar R.O.O.M de har så fina saker!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.